Madonna se bori za Oscara? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Madonna se bori za Oscara?

Madonna se bori za Oscara?

Slavna pjevačica je za svoj 'kraljevski film' dobila podršku producenta koji je izgurao Oscara za 'Kraljev govor'!

s.p. 01.07.2011 0 komentara

Madonna se bori za Oscara?

Madonnin novi film 'W.E.' dobio je datum premijere u prosincu, što je uobičajeni znak da producenti žele povećati šanse filmu da dobije Oscara. To je osobito važno ako znamo da će film distribuirati moćni Harvey Weinstein koji često uspjeva izboriti nagrade za svoje filmove, a zadnji takav primjer je njegov 'Kraljev govor' koji je u tijesnoj utrci uspio pobijediti 'Društvenu mrežu' i osvojiti glavne Oscare.

I Madonnin film ima kraljevsku tematiku te se bavi kontroverznom vezom britanskog kralja Edwarda VIII i razvedene Amerikanke Wallis Simpson zbog koje je na kraju kralj i abdicirao. Redateljica filma Madonna napisala je i scenarij za film, i to u suradnji s Alekom Keshishianom koji je režirao dokumentarac 'U krevetu s Madonnom'. Glavne uloge tumače James D'Arcy i Natalie Gal, a pojavljuju se još i Abbie Cornish, James Fox i Natalie Dormer.

Točan datum američke premijere je 9. prosinac, a u širu distribuciju film kreće u siječnju 2012. Svjetska premijera mogla bi biti na filmskom festivalu u Veneciji, no to ćemo saznati kada uskoro objave program tog Festivala.

Komentari

Nema komentara.