Beogradski KVADRAT zove dokumentariste!! - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Beogradski KVADRAT zove dokumentariste!!

Beogradski KVADRAT zove dokumentariste!!

Beogradski centar KVADRAT poziva studente filmskih škola i profesionalce na dokumentarnu radionicu i retrospektivu Miroslava Janeka.

p.h. 19.09.2006 0 komentara

Beogradski KVADRAT zove dokumentariste!!

Centar za vizualne komunikacije KVADRAT u suradnji sa Sava centrom priprema radionicu dokumentarnog filma koja će se održati od 03. do 10. listopada 2006. u okviru Festivala europskog dugometražnog dokumentarnog filma SEDAM VELIČANSTVENIH u Beogradu. Kao gost na radionicu dolazi češki redatelj, snimatelj, montažer i pedagog Miroslav Janek.

Radionica i seminar bit će popraćeni kratkom retrospektivom dugometražnih dokumentarnih Janekovih filmova (1996-2005): 'Neviđeno', 'Grimizna jedra', 'Ha - Či – Pe' /NASLOVNA/ i 'Vjerka ili misteriozni nestanak porodice B'.

Svaki od sudionika radionice učestvovat će i u praktičnim snimanjima na izabranim beogradskim lokacijama, a paralelno s praktičnim radovima, održat će se i seminar u okviru kojeg će Janek kroz analizu izabranih odlomaka pojedinih filmova govoriti o svom autorskom postupku.

Za radionicu se mogu prijaviti studenti filmskih škola, mladi filmski profesionalci i alternativni mladi filmski autori, službeni jezik je engleski, a prijave traju do 23. 09.2006. Detaljni podaci i informacije o prijavljivanju su ovdje.

Komentari

Nema komentara.