Nikad dosta Futurame - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Nikad dosta Futurame

Nikad dosta Futurame

Treća sezona genijalne animirane serije Matta Groeninga, autora Simpsona, od sada i službeno postaje obavezan dio vaše DVD kolekcije.

12.03.2004 0 komentara

Nikad dosta Futurame

Ako ste među onim relikvijama koje nikada nisu pogledale niti jednu epizodu animirane serije 'Futurama' (jako bi voljeli da nam objasnite kako vam je to uspjelo), šaljemo vas doma s jedinicom iz znanja i zalaganja, a popravni je za tjedan dana.

Za sve one koji uredno prate doživljaje našeg suvremenika i njegove neobične ekipe iz budućnosti udaljene 1000 godina, dovoljno je samo reći da je 09.03.04. svjetla dućana ugledala i treća sezona, pristojno prebačena na 4 DVD diska i uredno zapakirana u simpatičan omot. Za samo 54$ vaš će život (ponovo) dobiti smisao.

Ovo izdanje dolazi s novim, poboljšanim animiranim menuom i 22 epizode među kojima je i nekoliko najboljih epizoda ikad (naravno, iz ovog serijala): 'Luck of the Fryrish', 'Parasites Lost' i 'Amazon Women in the Mood', a tu se nalazi i Emmyjem nagrađena epizoda 'Roswell that Ends Well'. Kvaliteta slike je odlična, a zvuk je Surround 2.0.

No ono što je najbolje kod DVD izdanja su njegovi dodaci, a ova se kompilacija može pohvaliti pristojnom količinom izbrisanih scena (ukupno oko 15 minuta istih), zatim galerijom likova i animiranih 3D modela, uz audio komentar koji objašnjava njihovu izradu. Jedan od dodataka objasnit će vam kako nacrtati Leelu i Frya, a tu je i storyboard za epizodu 'Parasites Lost' napravljen u stripovskom stilu.

Naravno, ništa bez skrivenih eggova pa tako uz malo sreće (ili kopanja po Internetu) možete vidjeti alternativne uvodne špice, audio zapis probe sinkroniziranja epizode 'A Tale of Two Santas' i intro Davida X. Cohena koji priča o FOXovom cenzuriranju te epizode.

Dok čekate poštara, pogledajte trailer na, inače prilično oskudnim, službenim stranicama.

Komentari

Nema komentara.