Futurama se vraća! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Futurama se vraća!

Futurama se vraća!

Upornost se isplati - obožavatelji Futurame su tako odano gledali reprize i kupovali DVD-e da je njihova vjernost nagrađena ponovnim pokretanjem serije.

s.p. 11.06.2009 0 komentara

Futurama se vraća!

Dobra vijest za ljubitelje Frya, Bendera i ostalih nezaboravnih likova - uskoro ih opet možete gledati na TV-u! Glasnogovornik 20th Century Foxa objavio je da su naručili izradu novih 26 epizoda 'Futurame', animirane SF komedije Matta Groeninga i Davida X. Cohena. Popularna 'Futurama' prestala se proizvoditi 2003., pa su fanovi serije mogli uživati samo u repriznim emitiranjima. Nove zgode omiljenih junaka mogli su vidjeti jedino u 4 specijalna filma rađena za DVD tržište, pa su ti DVD-i naprosto razgrabljeni.

Uspješna prodaja DVD-a i visoka gledanost repriziranih epizoda ponukali su ljude iz Foxa da ožive popularnu franšizu, baš kao što su to učinili i u slučaju 'Family Guya', još jedne ugašene animirane serije koju su vjerni obožavatelji digli iz mrtvih. Sada počinju pripreme za snimanje novih epizoda 'Futurame', a premijera prvih epizoda iz najavljene dvije sezone očekuje se 2010.

Komentari

Nema komentara.