Annie otišla u Nebesa - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Annie otišla u Nebesa

Annie otišla u Nebesa

Glavne nagrade Annie otišle su Pixarovim 'Nebesima', a po 3 nagrade osvojili su 'Princeza i žabac' i 'Koralina i tajna ogledala'.

s.p. 07.02.2010 0 komentara

Annie otišla u Nebesa

'Nebesa' su osvojila nagradu za najbolji film i najboljeg redatelja na 37. Annie nagradama. Rekorder po broju nominacija, film 'Koralina i tajna ogledala', osvojio je 3 od 10 nominacija, i to za sporedne kategorije: dizajn likova, glazbu i scenografiju.

Disneyev 'Princeza i žabac' osvojio je također 3 nagrade: za animirane efekte, animaciju likova i sinhronizaciju. Posebno nam je drago što je inteligentni film 'Fantastični gospodin Lisac' osvojio nagradu za scenarij koju su podijelili Wes Anderson i Noah Baumbach.

U televizijskim kategorijama pobijedili su poznati naslovi: 'Futurama: Let u divlji zeleni svijet', 'Simpsoni' i 'Spužva Bob Skockani'. Ovaj 'animirani Oscar' obično se poklapa s pravim Oscarom pa ćemo uskoro vidjeti da li će 'Nebesa' potvrditi svoj status favorita na 'Akademijinim nagradama'. Popis svih dobitnika Annie nagrada možete potražiti ovdje.

Komentari

Nema komentara.