Annie voli Koralinu - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Annie voli Koralinu

Annie voli Koralinu

Za prestižne nagrade Annie bore se Koralina, princeza i žabac, nebesa, lisice, tajne i ćufte!

s.p. 02.12.2009 0 komentara

Annie voli Koralinu

'Koralina i tajna ogledala' ima čak 10 nominacija za 37. Annie nagrade, uključujući i nominaciju za najbolji film i režiju (Henry Selick). 'Nebesa' ga slijede s 9 nominacija, a i 'Princeza i žabac' ima velike šanse za osvajanjem hrpe nagrada jer se bori za Annie u 8 kategorija. Osim ta tri filma, za najbolji dugometražni crtić nominirani su još i 'Oblačno s ćuftama' te 'Fantastični gospodin Lisac', a imamo i jednog europskog kandidata - 'Tajne Kellsa'.


'Santa, The Fascist Years', r: Bill Plympton, isječak.

Za režiju su nominirani Henry Selick ('Koralina i tajna ogledala'), Wes Anderson ('Fantastični gospodin Lisac'), Pete Docter ('Nebesa'), Christopher Miller i Phil Lord ('Oblačno s ćuftama'), te Hayao Miyazaki za 'Ponyo'. Od poznatijih glumaca za davanje glasova likovima nominirani su Hugh Laurie ('Čudovišta protiv vanzemaljaca') i John Leguizamo koji se iskazao kao Sid u originalnoj verziji 'Ledenog doba 3: Dinosauri dolaze'

Od nominacija za TV serije istakao se 'Disney Prep and Landing' s 9 nominacija, a nominirani su i kultni 'Simpsoni', 'Futurama: Let u divlji zeleni svijet' i 'Spužva Bob Skockani'. Među nominiranim kratkišima treba istaknuti 'Santa, The Fascist Years' našeg starog poznanika Billa Plymptona, a taj komični crtić će poslužiti da se prije Božića 'demaskira' pravi Djed Mraz. Popis svih nominiranih možete potražiti ovdje, a pobjednici će biti objavljeni 6. veljače 2010.

Komentari

Nema komentara.