Upala mu sjekira u Disneyev med - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Upala mu sjekira u Disneyev med

Upala mu sjekira u Disneyev med

Iako se pred par godina povlačio po sudu, Winnie Pooh opet snima dugometražni film, a i njegov kolega Mickey Mouse sprema se za nove projekte.

s.p. 03.06.2009 0 komentara

Upala mu sjekira u Disneyev med

Winnie the Pooh je nova franšiza koju će studio Disney koristiti za brojne sljedeće projekte. Nakon što je na sudu dokazao da ima autorska prava na korištenje tog lika, Disney najavljuje dugometražni film s Winniejem, i to rukom animiran. Premijera se očekuje 2011., a to će biti 6 godina nakon distribucije filma 'Pooh's Heffalump Movie'. Taj film s istim glavnim junakom zaradio je 'samo' 18 milijuna dolara, pa se dugo vremena uopće nije kalkuliralo o nastavku. 


Isječak iz filma 'Pooh's Heffalump Movie'.

Winnie je franšiza s najviše licenci nakon megapopularnog Mickeya Mousea, što znači da itekako ima potencijala za buduće hitove. No, najnovija su istraživanja tržišta pokazala da djeca jako vole i stare Mickey Mouse filmove, pa bi se on mogao pojaviti u nekim novim filmovima, gdje bi se Mickey družio s ostalim likovima. Tko zna, možda vidimo Mickeya i Winnieja u istom filmu, a ljubitelji staromodnih crtića sigurno će se obradovati najavama da će sve biti snimljeno u dobrom starom 2D-u.

Komentari

Nema komentara.