Dolaze Muppets!!! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Dolaze Muppets!!!

Dolaze Muppets!!!

'It's time to put on make-up, it's time to light the lights...'

19.02.2004 0 komentara

Dolaze Muppets!!!

Mickey Mouse i ekipa mogu se slobodno maknuti u stranu, jer u Disney dolaze Muppeti. Omiljena lutkarska serija za cijelu obitelj kroz dva će mjeseca u potpunosti preseliti u 'Mouse House' , što će uz ponovno emitiranje starih, rezultirati i produkcijom novih epizoda na radost mnogobrojnih obožavatelja.

'Muppet Show', koji je na televizijske ekrane kročio još davne 1976. godine, svojom je galerijom duhovitih i otkačenih likova u trenu osvojio srca, kako mlađe tako i starije publike i pokazao da lutkarske predstave nisu samo za djecu. Naraštaje tv gledatelja zabavljale su izvrsna karakterizacija likova i neponovljiva kemija među njima, a malo tko nije pustio suzu kad je 1990. stigla vijest o smrti njihovog tvorca Jima Hensona.

Obitelj Henson otkupila je Jim Henson Co. od njemačke televizijske kompanije EM. TV u srpnju prošle godine i, po riječima Jimove djece Lise i Briana Hensona, ostvarila dugogodišnju očevu želju o preseljenju Kermita, Gonza, Miss Piggy, Fozzieja i ostalih legendarnih likova (o kojima možete saznati sve na službenom siteu) u galeriju besmrtnih Disneyjevih kreacija.

Prelazak je objavljen u utorak, 17. veljače, za javnosti nepoznat iznos dolara, a njime je Disney Co. uz prava na 'Muppet Show' kupio i prava na poučno-komičnu seriju za djecu 'Bear in the Blue House'.

Komentari

Nema komentara.