Pankerska farma - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Pankerska farma

Pankerska farma

Spoj praščića Babea, Orwella i Sex Pistolsa. Ne vjerujete? Provjerite što ima novoga u DreamWorksu.

p.h. 12.04.2006 0 komentara

Pankerska farma

U DreamWorksovu animacijsku mrežu nedavno se uhvatila još jedna književna ribica. Radi se o višestruko nagrađivanom dječjem piscu i ilustratoru, Njujorčaninu Jarrettu J. Krosoczki (krauzauski) i njegovom dječjem bestselleru 'Punk Farm'.

Krosoczkin ilustrirani roman opisuje zgode grupice pobunjenih životinja s imanja farmera Joea koja je odlučila osnovati underground punk band. Ne bi li se otputili na najveći životinjski festival Livestock, novopečeni punkeri odabiru svoje instrumente: Krava se prihvatila bubnjeva, Svinja električne gitare, Jarac bas gitare, Kokoš klavijatura, a Ovca vježbanja vokalnih bravura. Naravno, uz rock karijeru dolazi i opasni image, a iznenadna slava stečena punk obradom poznatog hita 'Old McDonald Had a Farm' bendu donosi gomile groupiesa, turneje, ali i međusobne trzavice.

'Punk Farm' je proglašen najboljom dječjom knjigom 2005, a u svijet životinjskog punk rocka zavirite na zanimljivom službenom siteu. Dreamworksovci Kevin Messick i Jim Hecht ('Ledeno doba: Zatopljenje') već su se prihvatili scenarija, a redatelj je još nepoznanica. Spekulira se da je studio jako zagrizao za ovaj projekt, pa će se u kompjutorski animiranom crtiću naći glasovi velikih holivudskih zvijerki.

Komentari

Nema komentara.