Zečje prokletstvo je vani - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Zečje prokletstvo je vani

Zečje prokletstvo je vani

Nakon godina iščekivanja, nadanja i vjerovanja, Aardmanovo prokletstvo je konačno ugledalo svijetlo dana... i to kako!!!

d.g. 07.10.2005 0 komentara

Zečje prokletstvo je vani

Na VELIKA vrata, možda najveća do sada viđena u svijetu dugometražne animacije. Otkako je zaigrao u više od 3 600 kino dvorana, predviđanja su da će samo prvog vikenda prikazivanja zaraditi oko petnaest milijuna dolarčića, a sudeći i prema prvim kritikama koje su se pojavile to je samo početak lavine. Prema prilično relevantnom filmsko kritičarskom sajtu Rotten Tomatoes, ovo je najbolje ocijenjeni film ove godine sa nevjerojatnom ocjenom od 95% ( usporedbe radi 'Shrekovi' su dobili 88 i 89%, a samo 'Chicken Run' je dostigao brojku 97)!!! Čak se ne libe proglašavati ih najsmješnijim animiranim dvojcem svih vremena pretvarajući prokletstvo u čisti blagoslov.

Ako su vam ovakve euforične vijesti zagolicale maštu, a to kojim slučajem nismo uspjeli svim silnim dosadašnjim tekstovima, postoji mjesto gdje sami možete provjeriti stoji li sve to. Klikom na slijedeći link preselit ćete se na stranicu gdje možete slobodno pogledati, ne jedan, ne dva, već 7 genijalnih trailera u nekoliko težinskih kategorija. Iako su svi neopisivo zabavni, obavezno pogledajte onaj u kojemu Wallace i Gromit usisavaju zečeve na farmi pomoću naprave nazvane Bun-Vac 6000.

Poslastica u liku kratkog 3D crtića koju su Ameri imali priliku pogledati kao zagrijavanje uoči samog filma, a koja će nadamo se i nama pristići,  je također najavljivani spinn off nedavnog kino hita 'Madagscar' po nazivom 'Penguins in A Christmas Caper'.

U glavnim su ulogama naravno mafijaški pingvini iz zoološkog vrta u New Yorku koji uoči Božića odluče učiniti neobično dobro djelo. Jedan od njih, rastužen činjenicom da njihov susjed Polarni Medvjed nema nikoga sa kim provesti blagdane, kreće u potragu za last minute poklonom na ulicama velegrada. Na njegovu nesreću i sam postaje upravo jedan takav poklon, a ostatak ekipe kreće u izbezumljujuću akciju spašavanja... Filmić je režirao Gary Trousdale, autor Disneyevih uspješnica poput 'Beauty and the Beast' i 'The Hunchback of Notre Dame'.

Komentari

Nema komentara.