Animirani Superman na DVD-u - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Animirani Superman na DVD-u

Animirani Superman na DVD-u

Pod okriljem kuće Warner Home Video Inc. dolazi čelični čovjek u prvom dugometražnom animiranom filmu, Superman, The Last Son of Krypton, temeljenom na počecima TV serije.

17.12.2003 0 komentara

Animirani Superman na DVD-u

Za njegovo pojavljivanje na DVD-u zaslužni su Emmyjem nagrađeni producenti Bruce Timm i Paul Dini, koji su nagradu osvojili za Batman: The Animated Series.

Za audio doživljaj ovog izdanja pobrinuli su se poznati glumci: Tim Daly, Dana Delany, Clancy Brown i Malcom McDowell. Uz trajanje filma od 60-ak minuta, u posebnim će se dodacima naći biografije likova iz Supermanovog svijeta – obitelji, prijatelja i neprijatelja, zatim upute kako nacrtati Supermana, igra i bonus foršpani. Očekivani datum izlaska DVD-a je 3. veljače 2004. godine, a već sada možete rezervirati svoju kopiju na gomili web siteova.

Radnja ove animirane kultne priče počinje na planeti Krypton, Supermanovom domu, a dolaskom malog Kal-Ela na Zemlju brzo se seli k nama. Kasnije zvan Clark Kent, naš se snagator nalazi u Metropolisu, zaljubljen u novinarku Louis Lane i u vječnom sukobu s pohlepnim businenessmanom Lexom Luthorom koji želi osvojiti svijet…

Komentari

Nema komentara.