Nikad dosta Miyazakija - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Nikad dosta Miyazakija

Nikad dosta Miyazakija

I dok cijeli svijet željno iščekuje novi animirani film iz radionice anime majstora Miyazakija, mi vam donosimo još novosti vezanih uz 'Howl's Moving Castle'.

31.07.2004 0 komentara

Nikad dosta Miyazakija

Iako se još malo ljutimo na Miyazakija, koji se zbog završavanja ovog filma nije pojavio na zagrebačkom Animafestu, imamo neki osjećaj da ćemo mu sve brzo oprostiti. Pogotovo kad pogledamo film. O 'Hauru no Ugoku Shiro' iliti 'Howl's Moving Castle' smo vam već pisali, a sada ćemo vas svečano obavijestiti da će svoju premijeru doživjeti na filmskom festivalu u Veneciji i usput će biti prvi animirani film u posljednjih 30 godina koji se našao u konkurenciji na tom festivalu.

Prije nekoliko dana na webu su se našle i službene stranice filma, koje vam doduše mogu stvoriti manje probleme ukoliko ne znate japanski, ali budući da slika govori više od tisuću riječi, odnosno onih čudnih znakova, svejedno navalite.

Ako mislite da morate znati baš sve o Miyazakiju i njegovom studiju Ghibli, možete usput svratiti i na onlineghibli.com, a tamo ćete naći i linkove na jedan teaser i trailer. Budući da oni linkovi koje smo vam dali u prošlom tekstu znaju ponekad i ne raditi, eto ovih pa da se nađe. Ako vam ni to nije dosta, ovdje možete poslušati i dio soundtracka za film.

I sad samo recite da vas ne pazimo i ne mazimo! Jelda?

Komentari

Nema komentara.