Pokvarenjaci, cinici i zmije - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Pokvarenjaci, cinici i zmije

Pokvarenjaci, cinici i zmije

Werner Herzog iskvario je Nicolasa Cagea, Woody Allen je opet ciničan u New Yorku, a Jennifer Lynch snimila film o ženi koja doslovce guta muškarce.

s.p. 29.05.2009 0 komentara

Pokvarenjaci, cinici i zmije

Što reći o obradi kultne drame 'Okorjeli policajac'? Autor originala, Abel Ferrara, poželio je svima umiješanim u taj projekt da stradaju u nesreći, a autor rimejka, Werner Herzog, izjavio je da uopće nije gledao originalni film i glasno se zapitao tko je uopće Abel Ferrara. Kao i u prvoj priči, i ovaj put je glavni junak korumpirani policajac sklon kocki, drogi i seksu, no najavljeno je da nema puno sličnosti s Ferrarinim filmom. Umjesto u mračnom New Yorku, ovaj 'Okorjeli policajac' operira u dekadentnom New Orleansu, a glavni glumac više nije Harvey Keitel, već 'kralj neurotične glume' Nicolas Cage. Dio publike zadovoljan je trailerom koji najavljuje zabavni film, a čak i oni koji ga ne vole našli su dobru stranu ovom filmu. Kažu da, 'ako će ovaj film i biti loš, bit će - urnebesno loš!'


'Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans', r: Werner Herzog, trailer.

Konačno je izišao i trailer za posljednji film Woodyja Allena, 'Whatever Works'. Allen je radnju filma konačno prebacio u New York i prepustio glavnu ulogu kompanjonu Larryju Davidu. David tumači ekscentričnog cinika koji biva umiješan u razne ljubavne priče, a spetlja se i s mladom curom s Juga. Za ovu crnu komediju Allen je opet angažirao ugledne glumce kao što su Patricia Clarkson, Kristen Johnston, Ed Begley, Jr. i mlada nada Evan Rachel Wood. Ne znamo je li ovo povratak u formu, no ćini se da bi i ovaj film mogao biti zabavan.


'Whatever Works', r: Woody Allen, trailer.

Zna se da jabuka ne pada daleko od stabla, pa znate što možete očekivati od redateljice kojoj je tata David Lynch. Jennifer Lynch je debitirala s bizarnim filmom 'Boxing Helena' u kojem junakinja nema ruke, a u novom filmu 'Hisss' junakinja je u sličnoj situaciji ali se ne žali - odlično se snalazi kao prava zmija! Mitska priča o ženi-zmiji smještena je u Indiju, glavnog junaka tumači Irfan Khan (nasilni inspektor u 'Milijunašu s ulice'!) a sexy zmija je indijski seks-simbol, glumica i manekenka Mallika Sherawat. Priča filma bavi se osvetom zmijolike žene koja proganja lovca, a pri tom ju možete vidjeti kako se uvija u blatu, vreba muške i...s-s-s-sikće!


'Hisss', r: Jennifer Lynch, trailer.

Komentari

Nema komentara.