Nema više braće Wachowski - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Nema više braće Wachowski

Nema više braće Wachowski

Niti je tko umro niti su se kreatori Matrixa jedan drugog odrekli preko novina. Ne, nego je braco Larry definitivno postao seka Lana.

z.m. 05.09.2007 0 komentara

Nema više braće Wachowski

Rated-M javlja da je Larry Wachowski dovršio proces promjene spola i potpuno se preobrazio u ženu. Ostaje nejasno je li doista otišao pod nož ili je samo zaključio hormonsku terapiju. U svakom slučaju, progutao je mnogo i crvenih i plavih pilula jer je već u Cannesu 2005. izgledao poprilično... hm, ženstveno?! Također, nije tajna da se Larry rastao od svoje dugogodišnje supruge Thee i to baš zbog sklonosti ka paradiranju po kući u ženskoj odjeći.  

Larry/Lana na početku hormonske terapije i na premijeri Matrix Reloadeda  

Najinteresantnija u cijeloj priči je najava da će inače samozatajni Larry/Lana progovoriti o svom procesu preobrazbe i to na konferenciji za novinare. Ipak, na tu javnu potvrdu promjene spola morati ćemo pričekati jer bi se trebala dogoditi tek nakon što se novi film Wachowskih, Speed Racer, pojavi u kinima u svibnju iduće godine. Da se isti snima, javili smo vam davno, a onda su nas sporadično zasipale glasine o castu, uključujući i onu da će Speeda igrati stari pajdaš braće Wachowski - Neo glavom - Keanu Reeves.

No, na ne tako davnoj konferenciji za tisak, producent Joel Silver javnosti je predstavio najvažniji Speed Racerov rekvizit - automobil po imenu Mach 5, te ekipu filma u kojoj od Keanua ni traga ni glasa. Umjesto njega, uloga Speeda dopala je Emilea Hirscha, Trixie će igrati Christina Ricci, Racera X - Matthew Fox, a tatu i mamu John GoodmanSusan Sarandon. No, s obzirom na sve što znamo o Wachowskima - ni to možda nije konačan popis.

Mach 5

U svakom slučaju, mama Sarandon vratila se prije par dana sa seta u u Berlinu poprilično zbunjena i izjavila: 'Uopće ne mogu razumjeti što oni rade. Ali, glumila sam sa čimpanzom pa je to bilo vrijedno svega.' Hm, majmunska posla?! Susan je ipak objasnila da će zvukovi i glazba u filmu biti identični onima iz originalnog animiranog filma i da se film snima s novim kamerama visoke rezolucije, što bi moglo stvoriti posve nove uzbudljive efekte u kojima se animacija spaja s stvarnim snimkma.

Film će pratiti i istoimena videoigrica za konzole Wii, DS i PS2, u čijem nastanku braća, pardon, brat i sestra, također imaju prste,a sve skupa trebali bismo dočekati u svibnju 2008.

Komentari

Nema komentara.