Kako je Larry postao Laurencia Wachowski! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kako je Larry postao Laurencia Wachowski!

Kako je Larry postao Laurencia Wachowski!

Braco Wachowsky se više ne mora skrivati dok navlači haltere, a draga će ga Ilsa po guzi udarati 'i u dobru i u zlu'.

filmski.net 19.01.2006 0 komentara

Kako je Larry postao Laurencia Wachowski!

Sjećate se dvojice samozatajnih luđaka koji su pomeli svijet sa svojim Matrixima? Andy, bucmastiji dio geekovskog dvojca, pokazivao je sklonost ka pivskoj trbušini, bajkerskom stilu i sportu, onaj drugi, nešto sitniji, Larry, više je volio vino i stare knjige, živio je miran i povučen život u braku s Theom Bloom, barem se tako činilo.

Ipak, kao što su nam pokazali u svojim filmovima, stvari nikad nisu onakve kakvima se čine. Larry tom dubokoumnom obratu iz svojih uradaka svjedoči i vlastitim životom koji bi bez problema mogao ubaciti u neki novi nastavak Matrixa sa seksualnom potkom. Naime, jedne je noći daleke 2001. Larry, tada već proslavljeni autor prvog iz serije Matrixa ušao u mračni  SM klub u zapadnom Hollywoodu obučen u ženu. U tom hramu lanaca, bičeva, bodeža i igli naletio je na najžešću i najcjenjeniju holivudsku dominu – visoku, voluminoznu i plavokosu Ilsu Strix (naslovna).

Ilsa Strix ''on duty''

Ilsa se dotad već bičem izborila za mjesto kraljice BDSM praksi u Hollywoodu s doktoratom iz osnova nanošenja ekstremne boli i težnjom za premještanjem fokusa sa zadavanja fizičke boli na holistički ''mind fucking'' princip u kojem domina postiže potpunu prevlast nad cjelokupnim bijednim bićem. ''Moj najveći životni uspjeh je zabijanje 333 igle i samo jedan penis'', izjavila je domina, za koju se govorkalo da je znala izribati guze svojih robova kao nitko.

Prepoznavši taj talent, veliki redatelj, a zapravo bijedni psić, potpuno je ''odlijepio'' na Ilsu koja je tada žarila i palila scenom lokalnih sado mazo poklonika zajedno sa svojim mužem/ženom Buckom Angelom, female - to - male transićem poznatim/om u porno svijetu pod kodnim imenom ''The Dude With a Pussy''. Uskoro, redatelj više nije mogao zamisliti dan bez Ilsine čvrste pesnice, a niti ona nije bila ravnodušna, pa se njihovo druženje intenziviralo.

Buck Angel

Ilsa, rođena šezdesetih kao Karin Ingrid Winslow, smjesta napušta Buckya i iseljava iz njihova losanđeleskog bodljikavog gnijezda. U isto vrijeme, Larry napušta svoju srednjoškolsku ljubav Theu koja nikad nije imala sluha za njegove sklonosti za navlačenjem najlonki, haltera i štikla i učestalim spolnim metamorfozama.

Ojađen/a i ostavljen/a Bucky Angel kasnije je za novine izjavljivao/la kako je Larry pri prvom susretu s njima u klubu izgledao kao ocvali transić lica nalik na masku kojem je perika ''curila'' s glave, te da je Ilsa s njim samo radi love. Ni Wachowskijeva bivša nije im ostala dužna, te je odlučila dobrano naplatiti godine i trud provedene uz svog muža kojeg je ''odrala'' u milijunskim iznosima.

Ubrzo je i tvrdokorna domina Strix zbog zaljubljenosti omekšala, a jednom je prilikom odletjela čak do Australije gdje je Larry radio na nastavcima svoje trilogije. ''Bijedni crv'' je dolazio po nju na aerodrom obučen u stanovitu ''Lanu'', a padao bi u depresiju kad bi se morao vratiti na set kao muškarac. Naravno, takav odnos prema režiseru poljuljao je i njezin status ''neumoljive'' mučiteljice u BDSM zajednici.

Larry i Strix u Cannesu

Ubrzo, Larry i Ilsa imali su svoj veliki ''coming out'' na Canneskom festivalu. I dok je ona, kažu, blistala s dugom plavom kosom, savršenim tenom i širokim osmjehom, ex geek Wachowski je izgledao malo ''pogubljeno''. Lice mu je izgubilo muške crte, obrve su bile očerupane, na ušima su visjele naušnice, a u novinama se počelo spekulirati da je isti na hormonskoj terapiji. Ipak, golupčići su se doimali ekstatično, te su ubrzo preselili u novo ljubavno gnijezdo u Castru, gay friendly četvrt u San Franciscu.

Navodno, na ulaznim vratima kuće ispred koje je sparkiran Lexus nalazi se ime Ilse Strix. Larryevog imena nema. Samo neka Laurencia Wachowski....

više...

Komentari

Nema komentara.