Premijera: Pjevajte nešto ljubavno - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Premijera: Pjevajte nešto ljubavno

Premijera: Pjevajte nešto ljubavno

Nikad dosad onlajn viđen trailer za prvi domaći r'n'r film - 'Pjevajte nešto ljubavno' Gorana Kulenovića, a koji će premijeru, naravno, imati u Puli.

n.k. 04.07.2007 1 komentara

Premijera: Pjevajte nešto ljubavno

Goran Kulenović poznavateljima domaćeg filma dobro je poznato ime, iako mu je ovo prvi dugometražni film. Osim što je režirao svu silu video-spotova i prvi domaći sitcom (a poslije i njegovu kazališnu verziju), 2002. napisao je i režirao 'Ravno do dna' za koji je na Danima hrvatskog filma 2002. primio nagradu kritike 'Oktavijan' za najbolji srednjemetražni film. Taj film, zajedno sa filmom Kristijana Milića 'Sigurna kuća', prerastao je u dugometražni igrani film pod nazivom '24 sata', a na festivalu u Puli taj je film nagrađen Vijesnikovom nagradom 'Breza' za najbolje debitantsko ostvarenje. Ove se godine Milić i Kulenović opet upućuju u Pulu, ali svaki sa svojim dugometražnim prvijencem - Milić sa 'Živima i mrtvima', a Kulenović s 'Pjevajte nešto ljubavno', koji smo vam, kao prvi domaći r'n'r film  najavili još na početku snimanja. 

Kako kaže službena najava, glavni lik filma je Struja (Ivan Herceg), beskompromisni rocker demo-benda Kad je prljavi Harry sreo prljavu Sally. Da bi došao do novca za izdavanje albuma Struja je spreman na sve, osim da proda svoja rockerska uvjerenja. No, upravo je sviranje šlagera na svadbi jedina šansa koja se bendu nudi, a ostatak benda – Strujin najbolji frend klavijaturist Mario (Ivan Ðuričić), ljepuškasti pjevač i basista Deni (Ivan Glowatzky)  i ravnodušni bubnjar Žlajfa (Hrvoje Kečkeš) – pokušavaju Struju nagovoriti na taj kompromis. On to u početku odlučno odbija, ali kad mu djevojka koju je ostavio, Anja (Olga Pakalović), priopći da je s njim ostala u drugom stanju, Struja odjednom ima većih dilema od toga da li svirati na toj svadbi...


Pjevajte nešto ljubavno, r: Goran Kulenović
Komentari
A: Prlja 05.07.2007 Pogledaj profil

Kao prvo, ovaj trailer smo već vidli prije emisije Vrtoglavica 2 na televiziji, tak da nije "nikad prije viđen". Ovaj film mi se čini jako zabavan i da bu, kad dođe u kino, bil jako veliki hit, možda i veći od lošeg Hribarovog. Režiral ga je Kulenović, redatelj odličnih Bitangi i Princeza tak da očekujem odličnu zabavu!