Premijera: Živi i mrtvi - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Premijera: Živi i mrtvi

Premijera: Živi i mrtvi

Ekskluzivno vam donosimo prvi trailer filma 'Živi i mrtvi' Kristijana Milića koji će premijerno biti prikazan na ovogodišnjoj Puli.

n.k. 30.06.2007 2 komentara

Premijera: Živi i mrtvi

Kako smo vam već pisali, 'Živi i mrtvi' debitantski je cjelovečernji film Kristijana Milića nastao po istoimenom, VBZ nagradom ovjenčanom romanu Josipa Mlakića. U filmu se kao i u romanu, isprepliću dvije paralelne priče, povezane istim mjestom radnje i ratnim zbivanjima, no vremenski udaljene pola stoljeća. Prva se priča odvija 1993. tijekom rata u BiH, dok je druga smještena u razdoblje Drugog svjetskog rata. Tijekom filma priče se nadopunjuju, te se nakon kojekakvih peripetija konačno isprepliću na tajanstvenom bezvremenskom groblju.

Uz Milićeve omiljene naturščike, u filmu igra i zanimljiva grupa profesionalaca:  Filip Šovagović, Marinko Prga, Borko Perić, Enes Vejzović, Slaven Knezović i Bosanac na privremenom radu u inozemstvu – Velibor Topić.

I da ne duljimo - evo trailera još vrućeg iz montaže, pa bacite oko i javite nam kako vam se čini.

Živi i mrtvi, r: Kristijan Milić
Komentari
A: Chris 17.08.2007 Pogledaj profil

Onako prosječno. Vjerujem da je trailer mogao biti i bolji a što se tiče filma, izgleda ok.

A: DragonRage 02.07.2007 Pogledaj profil

Za jedna hrvatski film, trailer fakat izgleda odlično. Ovo je jedan Hr. film koji ću definitivno sa veseljem pogledati...