New York proglasio tjedan Spidermana - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      New York proglasio tjedan Spidermana

New York proglasio tjedan Spidermana

Peter Parker a.k.a Spidey se vraća kući - u NY i Queens, gdje se u sklopu paukovog tjedna i Tribeca Film Festivala premijerno prikazuje 'Spiderman 3'.

p.h. 06.04.2007 0 komentara

New York proglasio tjedan Spidermana

Tim Burton ima svoj tjedan u Veneciji, pisali smo ovdje, a sad je svojih sedam dana u drugom velikom gradu dobila još jedna, doduše fiktivna filmska zvjerka - Spiderman, javlja Empire Online

Od 30. 04. do 06.05., u New Yorku će biti organiziran niz događanja, izložaba i natjecanja u počast slavnoj stripovsko-filmskoj junačini. Građani će tako u sklopu 'paukovog tjedna' moći pogledati izložbu paukova u Prirodnom muzeju, poslušati urbane pjesnike kako repaju na temu Spideya, tražiti za skrivene paukove znakove u zoološkom vrtu Bronxa, ili pak krenuti putevima Petera Parkera u posebno organiziranoj turi razgledavanja grada. 'Peter se vraća kući, njujorčanima', izjavio je lukavi producent Avi Arad, a što se još u sklopu tjedna nudi, provjerite ovdje.

Premda se spekuliralo o tome da će 'Spiderman 3' biti premijerno prikazan u Kini 03.05., premijera će se održati u Velikoj Jabuci već 30.04., i to u sklopu Tribeca Film Festivala, a prvu projekciju će uveličati i glavne zvijezde Tobey Maguire i Kirsten Dunst, redatelj Sam Raimi, producent Avi Arad i ostatak filmske ekipe.

Osim glavne, u Queensu, bit će upriličene još 4 svečane projekcije u raznim kvartovima New Yorka. Srčana akcija producenata i filmskog grada omekšala je i Tobeya McGuirea, pa isti sad razmišlja o tome da prihvati i ulogu u 4. Spidermanu, naravno, ukoliko mu se svidi scenarij.

Komentari

Nema komentara.