Spiderman pleše kako U2 svira - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Spiderman pleše kako U2 svira

Spiderman pleše kako U2 svira

Mjuzikl Spiderman stiže na Broadway tek 2010., ali već sad izaziva pomamu. Nije ni čudno kad glazbu za njega skladaju Bono i The Edge.

s.p. 27.02.2009 0 komentara

Spiderman pleše kako U2 svira

Broadway dobiva novog (super)junaka - Spidermana. 'Spiderman, Turn Off the Dark' je mjuzikl za kojeg će glazbu i stihove raditi Bono i The Edge iz U2. Zajedno s Glenom Bergerom scenarij i režiju potpisuje Julie Taymor, proslavljena jednog od najuspješnijih brodvejskih mjuzikala, Disneyevog 'Kralja lavova' i prva redateljica koja je osvojila nagradu Tony. Filmofili je poznaju kao redateljicu eksperimentalne adaptacije 'Titus' i biografskog filma 'Frida', a prije par godina snimila je hvaljeni mjuzikl po glazbi Beatlesa - 'Across the Universe'. U tom filmu glumila je i Evan Rachel Wood, koja je najavila da će baš ona igrati Spidermanovu draganu Mary Jane.

Priča je poznata gledateljima kino hitova, a još više stripoljupcima -  glavni junak je tinejdžer Peter Parker kojeg ugrize mutirani pauk, pa i Peter počinje skakati po zidovima. Uskoro shvati da svoje moći mora iskoristiti u borbi za pravdu pa se počinje sukobljavati s raznim zločincima, i to pod maskom 'Čovjeka-pauka'.

Iako još nisu određeni glumci, 'Spiderman, Turn Off the Dark' već ima zakazanu premijeru na Broadwayu početkom 2010. Očekuje se velika gledanost, a ako sve krene po planu, znate što možete očekivati – još nastavaka!

Komentari

Nema komentara.