Svježi Hollywood: Mutanti, kava i ping pong - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Svježi Hollywood: Mutanti, kava i ping pong

Svježi Hollywood: Mutanti, kava i ping pong

Gus Van Sant i Hanks u kandžama Starbucksa, Christopher Walken je ping pong boss, Malkovich se bori s Nekromutantima, a Kidmanova špijunira.

p.h. 29.03.2006 0 komentara

Svježi Hollywood: Mutanti, kava i ping pong

Tom Hanks u filmu Gusa Van Santa? Znamo da zvuči nevjerojatno, ali nastavak je još luđi. Film se zove 'How Starbucks Saved my Life', a šuška se da je naručitelj sam kofeinski imperij. No, najšokantnija je u cijeloj priči činjenica da scenarij za film još ne postoji, a Universal je već otkupio prava na prijedlog scenarija Michaela Gatesa Gilla i vrbuje gorenavedene zvjerke za taj projekt. Priča bi se vrtila oko ostarijeg direktora koji je izgubio posao, pa se mora zaposliti u Starbucksu ne bi li platio račune. Na tom putu, najavljuju producenti, siroti ex direktor se sprijateljuje s menadžerom podružnice od kojeg uči o ljubavi i životu. Ah...

Istovremeno, najbolji holivudski plesač, gospodin Christopher Walken, baca se u ping pong vode. Walken već usavršava vještine sportskog klađenja za ulogu beskrupuloznog podzemnog ping pong bossa Fanga u filmu 'Balls of Fury'. Radnja se vrti oko bivšeg prvaka tog sporta (Dan Fogler) koji se mora infiltrirati u svijet podzemnih turnira kojim vlada zloglasni mafijaš Fang. Film je, naravno, komedija, a scenarij dolazi od ekipe serije 'Reno 911' Bena Garanta, Kerri Kenney i Thomasa Lennona. Redateljevanje je povjereno Garantu samom.

John Malkovich će se pak naći u ulozi korporativnog šefa iz 23. stoljeća u sf trileru 'The Mutant Chronicles' koji se bazira na popularnoj role play igri. Constantine (Malkovich) je šef vijeća koje nevjerojatno (slučajno ili namjerno) nalikuje UN – u, a koje ima monopol nad svim prirodnim resursima Zemlje. Kad ekipa Nekromutanata napadne planet i pokuša preuzeti ono malo preostalih resursa, Constantine dolazi u iskušenje da uništi kuglu zemaljsku i evakuira svoje probrano društvance, a sve s ciljem obrane interesa Korporacije. Redateljska palica je u rukama Thomasa Janea ('The Punisher'), a producent Edward Pressman najavljuje da će se u filmu koristiti ista tehnologija koju je Rodriguez koristio za 'Sin City'.

S Hollywood Reportera saznajemo i da je Nicole Kidman naumila producirati zasad neimenovani špijunski triler u kojem si je dodijelila i naslovnu ulogu. Film, koji će navodno biti neka vrsta 'Bourneova identiteta' sa ženom u glavnoj ulozi, zasad je obavijen velom tajni, a poznato je samo da će scenarij napraviti Simon Kinberg ('Gospodin i gospođa Smith'). Heh...

Komentari

Nema komentara.