DORF traži rock dokumentarce - Dokumentarni
Home      Vijesti      Dokumentarni      DORF traži rock dokumentarce

DORF traži rock dokumentarce

Vinkovački festival dokumentarnog rock filma traži vaše radove – šaljite svoje 'Sretno dijete' o 90-tima ili 'Kad Jajo kaže da se boji' na DORF.

s.p. 10.09.2007 0 komentara

DORF traži rock dokumentarce

Udruge ljubitelja filma RARE iz Vinkovaca organizirat će od 06. do 09.ožujka 2008. još jedan DORF - Festival dokumentarnog rock filma Vinkovci. I dok se organizatori brinu za financije, projekcije, marketing i slično, filmaši se moraju pobrinuti za ono najvažnije – rock dokumentarce. Zato organizatori pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova iz Hrvatske i susjednih zemalja, da svoje radove prijave na natječaj i tako sudjeluju na ovom jedinstvenom festivalu. Trajanje i tehnika snimanja nisu zadani, no prednost će imati filmovi koji su nastali u novije vrijeme. Želja organizatora je da filmovi budu žanrovski raznoliki, pa se pozivaju svi autori dokumentaraca s glazbenom tematikom da šalju svoje radove. 

Prijavnicu je moguće preuzeti na službenoj web-stranici  festivala ovdje, a prijave se primaju do 1.12.2007. Nakon pregledavanja prispjelih filmova, DORF-ovci će o konačnom izboru obavijestiti autore pozivnim pismom. Troškove slanja i carinske pristojbe snosi pošiljatelj, a Festival će platiti troškove vraćanja istih. U prošlosti je festival prikazao mnoge nagrađivane dokumentarce, kao što su 'Kad Miki kaže da se boji' ili 'Dolgcajt', a nadamo se da će i 2008. biti pun zanimljivih filmova.

Komentari

Nema komentara.