Crtići lete u nebo - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Crtići lete u nebo

Crtići lete u nebo

'Nebesa' će u Cannes, a nebeske ćufte u kina. Cartman je superheroj koji spašava South Park, a Muppeti opet osvajaju svijet smijehom.

s.p. 20.03.2009 0 komentara

Crtići lete u nebo

Pixarov 3D film 'Nebesa' ('Up') postat će prvi animirani film koji svečano otvara prestižni festival u Cannesu. Animirani filmovi poput 'Persepolisa' i 'Valcera s Bashirom' već su bili u konkurenciji festivala, a za 'Nebesa' se još ne zna hoće li se prikazati van konkurencije ili u utrci za nagrade. Cannes se ove godine održava od 13. do 24. svibnja.

Southparkovci su parodirali sve i svakoga, a sada su se sjetili zezati i na račun brojnih filmskih ekranizacija stripova. U najnovijoj epizodi 'The Coon', Amerika pati zbog uništene ekonomije i bijesna je na Obamu jer nije ispunio obećanja, a nered se širi ulicama. No, South Park štiti The Coon, odnosno Cartman zamaskiran u rakuna. Nevolje počinju kada se pojavljuje još jedan, puno uspješniji superjunak pa se Cartman/Coon mora boriti još i protiv konkurencije. Epizoda s urnebesnim borcem za pravdu može se pogledati na linku ovdje.


Isječak iz epizode 'The Coon'

Blogeri su se uspjeli dočepati scenarija za 'The Greatest Muppet Movie of All Time' i prve reakcije su više nego pozitivne. Na scenariju je uz Nicholasa Stollera radio i Jason Segel koji je komičara/lutkara igrao u 'Preboljeti Sarah Marshall'. U novim Muppetima će se pojaviti svi legendarni likovi (Kermit, Piggy, Gonzo, Fozzie, Animal, Švedski kuhar), a pokušat će skupiti 10 milijuna gledatelja i tako spasiti svoj studio od zločestog naftnog tajkuna. Posebna čar serijala je gostovanje slavnih, pa su i ovom filmu predviđeni cameo nastupi Bena Stillera, Stevea Carrella, Georgea Clooneya, Matta Damona, te Anne Hathaway i Emily Blunt u maloj parodiji na 'Vrag nosi Pradu'.


Trailer za 'Cloudy with a Chance of Meatballs'.

Imamo nešto i za klince - 'Cloudy with a Chance of Meatballs' je crtić pun fora za djecu kao što su cheeseburgeri koji padaju s neba. 'Oblačno s mogućnošću ćufti' je još jedan od kompjuterski animiranih crtića pa se neki već žale da svi takvi crtići izgledaju isto, no ciljana dječja publika bit će sigurno zadovoljna. Osobito ako nakon ovog filma pogleda neku od Pixarovih poslastica...

Komentari

Nema komentara.