Futurama - zadnje poglavlje - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Futurama - zadnje poglavlje

Futurama - zadnje poglavlje

Kultna SF serija završava uz film na raskošnom DVD izdanju. Bendera će uvaliti u ljubavne problema, a usput će se povesti i bitka za spas čovječanstva.

s.p. 26.11.2008 0 komentara

Futurama - zadnje poglavlje

Sprema se posljednje izdanje humorističnog SF crtića – 'Futurame'. Ekipa iz Foxa najavljuje izdavanje četvrtog i vjerojatno zadnjeg filma, koji bi se 24. veljače 2009. trebao pojaviti na DVD-u i Blu-rayu. Zvat će se 'Futurama: Into The Wild Green Yonder', a u njemu će gostovati hip-hop legenda Snoop Dogg, magičar Penn Jillette i kreator 'Family Guya' Seth MacFarlane.


Trailer za 'Futurama: Into The Wild Green Yonder'.

Producent David X. Cohen najavljuje 'epsku SF priču koja uključuje drevnu bitku koja se vodi milijunima godina', jer dok čovječanstvo stoji na rubu 'Zelenog doba', pojavljuju se drevne sile mraka, tri godine starije i od samog vremena. Leelu opet u nevolje uvaljuje bahati Zapp Brannigan, a besramni robot Bender zaljubljuje se u - oženjenu roboticu. Najavljeno je i da će se razotkriti tajna Čovjeka br. 9, zagonetnog lika koji se pojavljuje u brojnim ranim epizodama i filmovima serijala.

Od dodatnih sadržaja na DVD-u, fanovi će sigurno voljeti audio komentare kreatora Matta Groeninga, producenta, scenarista i animatora, koje će na Blu-ray izdanju gledatelji i vidjeti preko 'slike u slici'. Na disku će se naći i lažni 'making of' dokumentarac, izbačene scene, storyboard, vodič 'Kako nacrtati Futuramu u 10 vrlo kompliciranih koraka', Benderova škola bontona u kinu i vodič za vođenje ljubavi Zappa Brannigana.


Evo što se događa kada Bendera pozovu da sudjeluje u reklami protiv piratstva, isječak iz DVD-a 'Futurama: Bender's Game'.

Odlukom šefova Foxa, nove epizode 'Futurame' su se prestale naručivati nakon četvrte sezone, iako je serija imala solidnu gledanost. Potom je Comedy Central reprizirao seriju, da bi naposlijetku odlučili snimati novi materijal. 'Futurama' je izašla kao dugometražni film na DVD-u, podijeljen na 4 epizode. Izdana su tri filma: 'Futurama: Bender's Big Score','The Beast with a Billion Backs', a početkom ovog mjeseca pojavio se i 'Bender's Game'. Sada se očekuje završni film i završne četiri epizode s kojima će tako završiti peta sezona serije.

A nakon kraja 'Futurame', njezin kreator Matt Groening vraća se svojoj staroj ljubavi - 'Simpsonima'. Oni su tako utjecajni da su nedavno završili i u sudskom zapisniku. Lokalni pijanac se u Britaniji potukao s policajcima i dobio je zatvorsku kaznu zbog kršenja uvjetne, ali i zbog vrijeđanja policajaca kojima je pjevao 'Spider Pig'. Tu pjesmicu pokupio je od Homera Simpsona iz filma o Simpsonima i stavio je za melodiju u svoj mobitel, ali policajci su mu takvo ponašanje samo uzeli za dodatno zlo. No, znate već kako je s ponašanjem Homera u 'Simpsonima' i Bendera u 'Futurami' - uz njihov nastup bi uvijek trebalo stajati upozorenje: 'Djeco, ne pokušavajte to kod kuće.'


'Spider Pig' - pjesma koju bolje nemojte pjevati pred policajcima.

Komentari

Nema komentara.