Poslije Simpsona, i 'Futurama film' - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Poslije Simpsona, i 'Futurama film'

Poslije Simpsona, i 'Futurama film'

Dobra vijest - Matt Groening sprema ne jednu nego 4 filmske 'Futurame'. Loša vijest - samo za DVD, ne i za kina.

s.p. 01.08.2007 0 komentara

Poslije Simpsona, i 'Futurama film'

Kreator 'Simpsona' i 'Futurame' Matt Groening ufurao se u filmski biznis, pa nakon uspješnog filma o Simpsonima (koji ima odličnu gledanost i smiješi mu se sequel!) sada dovršava i prebacivanje 'Futurame' na film. I to ne jedan nego 4 filma, ali samo na DVD-ima, a ne i u kino distribuciji.

I dok su 'Simpsoni filmu' neki kritičari zamjerili da izgledao kao da je skrpan od par epizoda serije, Futurama filmovi baš se time ponose. Već je objavljeno da će svaki od 4 filma biti satavljen od 4 epizode, što je zadalo muke scenaristu Kenu Keeleru koji je prvo napisao scenarij za svaki film, a onda ga ostatkom ekipe strukturirao i montirao u 4 segmenta. Filmovi će biti dostupni i u DVD i i HD formatu, a bit će dugi 88 minuta. 

Prvi od 4 najavljena filma već je dovršen - 'Futurama: Bender’s Big Score', a 20th Century Fox njegovu premijeru najavljuje za 27. studeni ove godine. Priča je slijedeća: zločesti goli vanzemaljci (koji su ujedno i nudisti i internetski muljatori) napadaju brod Planet Expressa i otkrivaju da Fry skriva tajnu putovanja kroz vrijeme – tetoviranu na vlstitim guzovima. Nakon toga preuzimaju kontrolu nad robotom Benderom, i šalju ga u prošlost sa zadatkom da ukrade zemaljska kulturna blaga. Problematični robot doživljava razne avanture, a prisustvuje i prebrojavanju glasova na predsjedničkim izborima 2000. – što znači još jedno od gostovanja Ala Gora u serijalu 'Futurama', na kojem je jedna od scenaristica bila i njegova kćer Kristin.


'A Terrifying Message from Al Gore', Futuramin trailer za 'Neugodnu istinu' 

Za drugi film, 'Bender's Game', poznati su tek gosti: glumica i pjevačica Brittany Murphy, te profesor Stephen Hawking, a za Preostala dva filma, 'Into the Wild Green Yonder' i 'The Beast with a Billion Backs', zna se samo da ih možete očekivati tijekom 2008.  

Stalni producent Futurame David X. Cohen kaže da su filmovi rađeni s manjim budžetom nego serija (!), ali da se zbog istog, uigranog autorskog tima - razlika ne bi trebala vidjeti.

Komentari

Nema komentara.