Gandalf i Gollum u kanalizaciji - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Gandalf i Gollum u kanalizaciji

Gandalf i Gollum u kanalizaciji

Naš voljeni studio za stop animaciju Aardman opet se primio posla. S nestrpljenjem očekujemo njihov novi animirani film 'Flushed Away'.

26.08.2004 0 komentara

Gandalf i Gollum u kanalizaciji

A sada još da objasnimo naslov: naime, likovima u filmu 'Flushed Away' svoje će glasove posuditi glumci proslavljeni u 'Gospodaru prstenova'. Ian McKellen, poznatiji kao Gandalf i Andy Serkis - Gollum, najvirtualniji od svih živih glumaca ponovo će glumiti zajedno i to na putu prema londonskoj kanalizaciji. U pregovorima je još i Hugh Jackman, koji će se možda pridružiti sinkronizatorskoj ekipi.

McKellen će glumiti antagonistu, zločestu žabu, a Serkis štakora po imenu Spike. Ako im se pridruži, Jackman će glumiti Roddyja, finog štakora. Ovaj dugi animirani film pratit će događaje štakora koji biva slučajno flush-an niz zahodsku školjku iz svog finog stana u bljakavu kanalizaciju. Za ovaj će se film Aardman udružiti s američansko-spilbergovskom megaprodukcijskom kućom Dreamworks Animation. Režiju će potpisati Henry Anderson, David Bowers, Sam Fell, a Aardmanova glava, Peter Lord, će sjediti u stolcu namijenjenom izvršnom producentu.

Inače, Andy Serkis će dati svoj glas i svoje tijelo za ponovno oživljavanje majmunčine King Konga, ovaj puta u režiji Petera Jacksona (čini se da su se dečki skompali na snimanju 'Gospodara'), a Sir Ian McKellen posuđuje svoj glas u još dva nadolazeća filma, 'Eighteen' and 'The Magic Roundabout Movie'.

Komentari

Nema komentara.