MAXtv Filmomanija 6 - nagradna igra - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      MAXtv Filmomanija 6 - nagradna igra

MAXtv Filmomanija 6 - nagradna igra

Najjača revija dobrog filma nudi brojne art hitove u razdoblju od 20. do 30. rujna, a mi vam nudimo 5X2 ulaznice!

s.p. 16.09.2012 1 komentara

MAXtv Filmomanija 6 - nagradna igra

Šesta po redu MAXtv Filmomanija – revija dobrog filma ove se godine održava ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol, u razdoblju od 20. do 30. rujna. Tijekom punih 11 dana revije bit će prikazana sveukupno dvadeset i tri filma. Ovogodišnja MAXtv Filmomanija donosi pravu 'all-star' redateljsku postavu, budući će se, uz već spomenute pobjednike velikih festivala, između ostalih prikazati i novi filmovi Kena Loacha ('Danak anđelima' – dobitnik nagrade žirija na ovogodišnjem Canneskom festivalu), Francisa Forda Coppole ('Između svjetova'), Jacquesa Audiarda ('Hrđa i kost' s Marion Cotillard u glavnoj ulozi) , Todda Solondza ('Tajni adut'), Istvana Szaboa ('Vrata' s Helen Mirren u glavnoj ulozi), Jonathana Demmea ('Putovanja Neila Younga') i mnogih drugih.

Već tradicionalno, projekcije filmova održavat će se svakoga dana u razdoblju od 20. do 30. rujna s početkom u 16:00, 19:00 i 21:00 sati. Više informacija o filmovima, raspored projekcija i rezervacije ulaznica su dostupne na službenoj stranici revije: www.filmomanija.hr, te na službenoj stranici kina: www.cineplexx.hr.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji na blagajnama kina, a mi vam u nagradnoj igri nudimo 5X2 besplatne ulaznice. Ako želite tu nagradu, na e-mail adresu info@filmski.net pošaljite 1 mail s naslovom 'MAXtv Filmomanija 6–nagradna igra' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa). E-mail treba stići do četvrtka, 20. rujna u 12 sati, a onda ćemo objaviti imena dobitnika koji svoje ulaznice mogu podići na blagajni kina Cineplexx Centar Kaptol u kojem se i održavaju projekcije. Sretno!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ulaznice su osvojili Ivana Fekete, Mladen Dubraja, Silvije Brešić, Stevan Ćorković i Martina Čarija. Čestitamo!

Komentari
anonymous 20.09.2012

ne može vam se mail poslati, mailbox vam je pun