Seks, grad i dječica - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Seks, grad i dječica

Seks, grad i dječica

Sarah Jessica Parker dobit će blizance u stvarnom životu, a u nastavku 'Seksa i grada' Facu i financijske probleme.

s.p. 29.04.2009 0 komentara

Seks, grad i dječica

Sretne vijesti za Carrie iz 'Seksa i grada' - dobit će prinove! Prvo su se pojavili tračevi da će lik Carrie u 'Seksu i gradu 2' dobiti bebu s Facom, no posljednja vijest javlja da će 'prava Carrie' tj. glumica Sarah Jessica Parker dobiti čak dvije bebe. Glasnogovornici su potvrdili da će Sarah i njezin suprug Matthew Broderick postati roditelji blizanki, koje će na svijet doći uz pomoć surogat majke. Par je, navodno, godinama bezuspješno pokušavao začeti drugo dijete (imaju šetogodišnjeg sina), ali su se nakon bezuspješnih pokušaja obratili za pomoć neimenovanoj zamjenskoj majci.

Osim blizanki, rađa se i nastavak filma 'Seks i grada'. Konačno je potvrđeno i da će Chris Noth nastupiti kao Faca, a pojavit će se i ostali muškarci iz života njujorških prijateljica - Evan Handler (Harry) i David Eigenberg (Steve).

Iako je casting filma sada uglavnom sređen (sve cure su već davno potvrdile sudjelovanje!), još se muka muči oko zapleta i scenarija. Serija i film bili su prava meka za reklamiranje raznih proizvoda, junakinje su nemilice peglale kartice i nosile najskuplje krpice. No, Ameriku je u međuvremenu oborila recesija pa i sama Sarah Jessica priznaje da se film treba prilagoditi toj situaciji - kako će junakinje tulumariti po luksuznim restoranima i paradirati u skupim cipelama, dok bezbroj Amerikanaca jedva plaća svakodnevne račune?!

Iz pojedinih izvora već se može čuti kako će u novom filmu i Faca i Carrie i ostatak ekipe ostati bez novca i biti primorani štediti. Nije loša ideja, mada se moramo sjetiti da su veliki holivudski hitovi iz doba ekonomskih kriza postupali upravo suprotno. Ako je već stvarnost tako siva i siromašna - neka se barem 'Seks i grad 2' sjaji!

Komentari

Nema komentara.