Stiže novi 'Seks i grad' - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Stiže novi 'Seks i grad'

Stiže novi 'Seks i grad'

Sarah Jessica Parker već brusi novu priču, a Candace Bushnell baca se na isplativo tržište – tinejdžerke. Očekujemo 'Seks i grad za mlade'.

s.p. 25.11.2008 0 komentara

Stiže novi 'Seks i grad'

Dobra vijest za sve filmofilke i Modnog mačka – nastavak 'Seksa i grada' je gotovo siguran. Usprkos lošim kritikama, filmski 'Seks i grad' je harao domaćim i svjetskim kinima pa su svi pretpostavljali da će doći do nastavka. Prvo je Kim Cattrall najavila snimanje sljedećeg ljeta, a sada i glavna 'seks-građanka' to potvrđuje.

Sarah Jessica Parker kaže da joj ljetno snimanje izgleda kao realističan plan, osobito ako se planira premijera 2010. Studio je 'vrlo entuzijastičan', ali Sarah se ipak pita jesu li pravedni prema serijalu i fanovima i imaju li pravu priču na raspolaganju.

Stoga je Parkerica popričala sa scenaristom 'Seksa i grada', Michaelom Patrickom Kingom. Kaže da su prodiskutirali par potencijalnih priča i došli do one prave, mada nisu otkrivene pojedinosti. Ipak, poznato je samo to da Carrie neće dobiti bebu, jer Carrie (i Sarah) očito imaju druge planove. Ipak, mlada pokoljenje su očito budućnost 'Seksa i grada'.

Kreatorica serijala Candace Bushnell piše dvije knjige kao prequel, što znači da ćemo uskoro čitati dogodovštine Carrie Bradshaw iz srednje škole. Jedna od vjernih obožavateljica serije je i 16-godišnja teen zvijezda Miley Cyrus koja je izjavila da bi rado nastupala u nekom projektu poput 'Seksa i grada', a Bushnell se već složila da bi Miley mogla biti Carrie - ako dođe do ekranizacije ovih novih knjiga. Ukratko, ne samo da je sve spremno za novi 'Seks i grad', već su autori spremni nastaviti projekt i kada se dogodi neizbježno zlo - i glumice jednostavno ostare.

Komentari

Nema komentara.