Ekskluzive! Seks i grad i Robin Hood - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ekskluzive! Seks i grad i Robin Hood

Ekskluzive! Seks i grad i Robin Hood

Bacite prvi pogled na nastavak '300', drugi 'Seks i grad', treću 'Priču o igračkama' i tko zna kojeg 'Robina Hooda'.

s.p. 15.12.2009 0 komentara

Ekskluzive! Seks i grad i Robin Hood

Izišao je i plakat za 'Seks i grad 2'! Objavili smo prve tračeve o priči filma (SPOILER!) prema kojima Faca vara Carrie, ona ga napušta, a zatim shvaća da je trudna. E, sada se pojavila druga verzija priče prema kojoj (još jedan SPOILER!) Carrie vara Facu sa svojom starom ljubavi - Aidanom Shawom. Dakle, sada je Carrie preljubnica... ili se ona samo osvećuje Faci za njegov preljub? A možda samo studio pušta lažne vijesti o priči, a u stvarnosti se Carrie i Faca i dalje vole... A možda su u šumi...

 

Pojavila se i prva slika 'Priče o igračkama 3'. Igračke su nasmijane i razdragane, samo je kauboj Woody nešto zabrinut. Kako i ne bi bio kada se njegov gospodar prestao igrati s igračkama? Trailer i sadržaj filma već smo objavili ovdje, pa ove slike samo služi da malo ilustriramo priču, a pravu stvar ćete moći vidjeti sljedeće godine - i to u 3D izdanju!

Nakon nabrijanog 'Sherlocka Holmesa', stiže i 'Robin Hood' u akcijskom izdanju! Barem bismo to mogli zaključiti gledajući trailer za novi povijesni spektakl Ridleya Scotta u kojem je opet angažirao 'gladijatora' Russella Crowea. Spominjao se realistični, revizionistički Robin Hood, a trailer pun slow-motiona želi privući onu mladu publiku koje je išla gledati '300'.


'Robin Hood', trailer.

Kada smo kod filma '300', stiže i vijest o mogućem prequelu. Film se neće zvati '299' kao što su nagađali neki šaljivci, već 'Xerxes'('Kserkso'). Stripaš Frank Miller najavio je da će se film baviti bitkom kod Maratona u kojoj je poražen perzijski vladar Darije I, a deset godina kasnije njegov sin Kserkso krenuo je u osvetu i u slavnu bitku protiv Spartanaca opisanu u stiliziranom stripu i filmu '300'. Miller kaže da je već dovršio priču, pa čekamo vijesti o novom spektaklu.

Komentari

Nema komentara.