Snimite film za Mobyja! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Snimite film za Mobyja!

Snimite film za Mobyja!

Moby nudi 5000 dolara nekome tko će mu snimiti spot! Već mu je pomagao David Lynch, ali bez brige - on je izvan konkurencije.

s.p. 24.02.2010 0 komentara

Snimite film za Mobyja!

Ako ste mladi filmaš koji traži priliku za promociju - Moby vam je nudi! Na svojoj službenoj stranici ovaj angažirani pjevač objavio je natječaj u kojem svima zainteresiranima nudi šansu da režiraju glazbeni spot za naslovnu pjesmu s njegovog albuma 'Wait For Me'. Ambiciozni filmaši trebaju otići na link ovdje, downloadati pjesmu, napraviti video i poslati ga do 5. travnja 2010.

O izboru 6 finalista odlučivat će i internetska zajednica, no o pobjedniku će odlučiti žiri kojeg sačinjava samo Moby koji će 19. travnja objaviti koji mu se spot najviše svidio. 2 najbolja finalista dobit će po 1000 dolara, a pobjednik dobiva 5000 dolara, s tim da njegov video postaje službeni spot koji će se vrtiti po cijelom svijetu!


'Moby: Shot In The Back Of The Head', r: David Lynch.

Mobyjevi frendovi već su mu pomogli i snimili par spotova za njega, a među njima je bio i David Lynch koji je snimio animirani spot za 'Shot In The Back Of The Head'. Fotografkinja Jessica Dimmock ekranizirala je 'Wait For Me', Mark Pellington snimio je spot za 'One Time We Lived', a Katy Baugh napravila je 'Mistake'.

Osim što svojim suradnicima daje punu kreativnu kontrolu prilikom snimanja spotova, Moby dopušta svim filmašima da koriste njegovu glazbu u nekomercijalne svrhe, o čemu smo već javili 2007. Ime web stranice - Moby Gratis - već govori dovoljno, pa samo trebate odlučiti želite li besplatno Mobyjevu glazbu za svoj film ili baš želite pomoći Mobyjevu da snimi novi spot!


'Moby: Wait For Me', r: Jessica Dimmock i Mark Jackson.

Komentari

Nema komentara.