Uskrsnuo Tabor Film Festival! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Uskrsnuo Tabor Film Festival!

Uskrsnuo Tabor Film Festival!

Vraća se festival kratkiša koji seli u Zabok i Zagreb, te raspisuje natječaj za sljedeće, 8. izdanje!

s.p. 15.02.2010 0 komentara

Uskrsnuo Tabor Film Festival!

Iako smo javili tužnu vijest o ukinuću festivala, Tabor Film Festival javio je da će se 8. TFF ipak održati, i to od 30.06. do 04.07.2010. Radi restauracijskih radova održavanje u samom Velikom Taboru neće biti moguće još neko razdoblje, zato TFF ponovno seli - u Zabok i u Zagreb.

Projekcije u Zaboku će se održavati u dvoranama kina Radnik i kina Zelena dvorana, a zagrebački dio festivala planira se održati u zagrebačkom Dokukinu Croatia. Tijekom godine organizirat će se projekcije po nezavisnim i studentskim klubovima kao i gostovanja na nekim drugim festivalima - od Zagreba preko Zadra, Splita, pa sve do Korčule.
 
Kao Međunarodni festival kratkometražnog filma, Tabor objavljuje i natječaj kojim poziva sve filmaše da svoje kratke filmove svih vrsta (igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni) u trajanju do 30 minuta, a koji su nastali nakon 1. siječnja 2008. godine., pošalju do 1. travnja 2010. na adresu: Tabor Film Festival, Matije Gupca 53/1, 49 210 Zabok, Croatia. Zainteresirani mogu pročitati pravila na linku ovdje, a obrazac za prijavu se nalazi ovdje.

Planira se i usmjeravanje prema mladima školske i predškolske dobi, s ciljem stvaranja i educiranja novih generacija zainteresiranih gledatelja. Osnovni cilj je zainteresirati i informirati lokalnu publiku, kako bi se povećala posjećenost festivala i u vrijeme dnevnih projekcija za radnog tjedna. Kao što je to uobičajeno za TFF, i ove godine održat će se nekoliko filmskih radionica za sve zainteresirane. Više informacija o obnovljenom festivalu potražite na njegovim službenim stranicama.

Komentari

Nema komentara.