Ismijavajte filmove uz MTV - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Ismijavajte filmove uz MTV

Ismijavajte filmove uz MTV

Ako vas neki film posebno iritira, uvijek ga možete parodirati. To što nemate budžet, ne znači da nećete imati promociju na - MTV-u.

s.p. 18.04.2008 0 komentara

Ismijavajte filmove uz MTV

Neki filmovi su tako glupi da je teško od njih napraviti parodiju – već su presmiješni sami po sebi. Za ostale tu su filmske nagrade MTV-a, poznate po duhovitom pristupu - pružaju i publici priliku da se zeza na račun aktualnih filmova. Otvoren je natječaj za najbolji kratki film koji parodira neke od filmskih hitova iz ove sezone.

Primaju se radovi kraći od tri minute koji ne sadržavaju glazbu s tuđim autorskim pravima i sadrže video koji je snimio isključivo autor. Filmove se mora staviti na neki od partnerskih sajtova MTV-a, a to su: Break, Buzznet, Daily Motion, Funny Or Die, Heavy, MySpace i Photobucket. Rok za prijavu je 11. svibnja 2008., a 19. svibnja se objavljuju finalisti i počinje glasanje za najbolju amatersku parodiju. 

Sedmoro finalista osvojit će video kamkorder i put u Los Angeles na MTV Movie Awards 2008. koji se održava 1. lipnja, uz domaćina koji je sinonim za parodiju – Mikea Myersa. No, za glavnu nagradu – Zlatne kokice – sretni filmaš morat će pridobiti najviše glasova publike koja može glasati na mtv.com.

'10000 prije Krista' - kritike kažu da je ovo film koji je blesav poput neke parodije.
Lista filmova s kojima se može zezati sužena je na 24 naslova. To su: '10 000 prije Krista', '28 tjedana kasnije', 'Across the Universe', 'Beowulf', 'Cloverfield', 'Paranoja', 'Začarana', 'Svemogući Evan', 'Nije zlato sve što sja', 'Lak za kosu', 'Harry Potter i Red feniksa', 'Ja sam legenda', 'U divljini', 'Skakač', 'Juno', 'Zalomilo se', 'Leatherheads', 'Nema zemlje za starce', 'Superbad', 'Sweeney Todd', 'Bourneov ultimatum', 'Oko', 'The Ruins', 'Transformeri'.

Iz te hrpe sigurno ima filmova koji mogu inspirirati dobru šalu, pa je samo bitno da imate dobru ideju. A ako budete uspješni na ovom natječaju, možda vam se smiješi karijera u stilu velikog Mela Brooksa...

Komentari

Nema komentara.