Najbolji Maratonci su online - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Najbolji Maratonci su online

Najbolji Maratonci su online

Oglasio se Vrba i javio sretnu vijest: Odsad u najboljim radovima s Maratona kratkog filma možete uživati svakodnevno i online!

p.h. 02.10.2006 0 komentara

Najbolji Maratonci su online

Goran Vrbanić - Vrba, guru Maratona kratkog filma, uputio je sljedeću poruku svima koji znaju čitati slova i otvoriti svoj mailbox. Ukoliko ste se prepoznali u prethodnom opisu, slobodni ste nastaviti čitanje teksta.

Što Vrba poručuje: Ponajbolji filmski plodovi s prva dva Maratona kratkog filma odsad su online na ovoj adresi. Na istom ćete mjestu uskoro moći vidjeti i što su Maratonci radili ovog ljeta u Motovunu.

Integralna verzija Vrbine poruke (istu objavljujemo jer se bojimo da nismo uspjeli korektno parafrazirati njeno originalno značenje): 'Filmovi s prva dva maratona kratkog filma (ne svi filmovi, ali bolji (ne najbolji, ali gledljivi (ne gledljivi, ali bar jedan od filmova koji su ljudi ko ekipa snimili (/ispričavam se na ovoj rečenici/)))) se nalaze na internetu tako da ih možete gledati ili downloadirati ili ignorirati na ovoj stranici zahvaljujući prvoj internet televiziji 4yTV. Motovunske filmove (3. Maraton s Motovun film festivala) moći ćete vidjeti uskoro (tj. kad se skupimo, napravimo sjednicu i učlanimo u udrugu Produkcija nekog ko zna kako se rade internet stranice bolje i brže od nas). Još nam samo desetak filmova fali da ih imamo sto, a još nije prošla ni godina dana od kad nam je pala na pamet ideja da smimimo prvi'.

Valjda se vidimo,
VRBA.

Komentari

Nema komentara.