Maratonci na RAF-u - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Maratonci na RAF-u

Maratonci na RAF-u

I ove godine na RAF-u Maratonci trče počasni krug. Predstavljeni su s čak 29 naslova, među kojima je i srednjovjekovni igrani film 'Dvorac'.

p.h. 23.03.2007 0 komentara

Maratonci na RAF-u

U petak, 30.03.2007. u 13.00 sati u kinu Central imat ćete priliku u sklopu RAF-a prvi put pogledati srednjovjekovni igrani film 'Dvorac' nastao na Maratonu srednjemetražnog filma u Velikom Taboru. Film traje 33 minute, a sadržaj je sljedeći (ne odgovaramo za prostote jer citiramo službeno priopćenje):

Tri rodaka dolaze u srednjovjekovni dvorac baš u vrijeme srednjeg vijeka i tamo im se dešavaju razna sranja i grozote. Film o kojem je jedan kritičar napisao: Film koji se po priči i efektima može mjeriti jedimo s 'Gospodarem prstenova'! Nikad viđeno u Hrvatskoj! Hit!

Dvorac

Uz film 'Dvorac', Maratonci su ove godine na RAF- u prebrojali čak 28. filmova s Maratona kratkog filma, među kojima i 'Starhors Resurection' Tonija Cetinića, zatim nekoliko inspirativnih naslova, poput 'Severina za 4 osobe' autora Melioratia Tokmaka Nejebićevića, 'Perverzije' Nikice Kekića i Neve Lukić, 'Bestraga' Hrabrih Dabara, nekoliko uradaka poslovično dobrih Stalkera, a da ih ne bismo sad sve nabrajali, najbolje je da pratite predstojeći, 6. RAF i sami se uvjerite u neosporan talenat redatelja okupljenih oko Maratona.

Komentari

Nema komentara.