Vrba zove na sastanak, ekipa javite se! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Vrba zove na sastanak, ekipa javite se!

Vrba zove na sastanak, ekipa javite se!

Vrba iz Filmske produkcije poručuje da je sastanak glede nadolazeće akcije na Velikom Taboru u subotu, 01. 07. u 18.00 sati u &TDu.

filmski.net 26.06.2006 0 komentara

Vrba zove na sastanak, ekipa javite se!

U subotu 01.07.2006. u 18.00 sastat ćemo se u polukružnoj dvorani &TDa da bi:
* sastavili priču za film i podijelili uloge
* vidjeli što imate od kostima i rekvizita (razmislite, prokopajte baki po tavanu i ormaru te obavezno ponesite na sastanak!)

Ovo je OBAVEZNI radni sastanak i očekujte da će trajati bar četiri sata, a u slučaju da ne možete prisustvovati zbog smrti u obitelji, a mislite doći u Tabor, OBAVEZNO mi to i javite!
 
Dakle, kao sto znate, Tabor se događa od 11. do 15.07.2006.
Nakon pregleda dvorca Veliki Tabor, zaključili smo da se planovi malo mijenjaju... Velik dio dvorca je u preuređenju, tako da nemamo dovoljno prostora živjeti kao da smo u srednjem vijeku, jer će nam, ako nećemo planirati, u kadar stalno upadati skele i vreće s cementom, a to je glupo. Zato ćemo jednostavno snimati previše materijala za srednjovjekovni dugometražni film, a to je super zato sto:
*
budući da radimo po scenama moći ćemo ubacivati svašta u priču (duhove, divove, zmajeve, svete gralove, gole žene, vanzemaljce, specijalne efekte), pa razmislite i za sastanak na papiru donesite sve srednjovjekovne motive koji vam padnu na pamet.
* moći ćemo normalno razgovarati, jesti ko ljudi iz tanjura i raditi pauze kad nam se sprdne.
* organizacija će biti puno jednostavnija.
 
VRBA
01/3690-122, 091/8889-121
www.filmskaprodukcija.hr

Komentari

Nema komentara.