Počinje 3. filmska radionica KKZ-a - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Počinje 3. filmska radionica KKZ-a

Počinje 3. filmska radionica KKZ-a

Već tradicionalna Radionica scenarija, režije, kamere, rasvjete i montaže KkZ-a započinje sa svojim 3. ovogodišnjim izdanjem.

filmski.net 22.05.2006 0 komentara

Počinje 3. filmska radionica KKZ-a

25. svibnja s početkom u 19.00, u kino dvorani Kino kluba Zagreb / Trg žrtava fašizma 14 / održat će se uvodno predavanje 3. ovogodišnje Radionice scenarija, režije, kamere, rasvjete i montaže. Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti osnove filmskog jezika te naučiti raditi s video opremom i kasnije to znanje primijeniti u izradi vlastitih radova. Pri tom će im na raspolaganju biti produkcijski uvjeti kojima raspolaže Kino klub Zagreb.

Tri osnovna djela( režija, scenarij / kamera, rasvjeta / montaža ) čine strukturu radionice, a cjelokupna radionica se sastoji od teorijskih i praktičnih dijelova. Predavači su redatelj Goran Dević, tv snimatelj Robert Krivec i montažer i tv redatelj Staša Čelan.

Na kraju filmske radionice polaznike čeka ispit, a po položenom ispitu dobivaju diplomu i postaju članovi Kino kluba, nakon čega mogu pristupiti naprednim radionicama koje Kkz organizira isključivo za svoje članove i koje su za njih potpuno besplatne (npr. radionica dokumentarnog filma, eksperimentalnog filma, radionica filmskog snimanja, itd...) a vode ih predavači poput Damira Čučića, Gorana Devića, Vladislava Kneževića, Vedrana Šamanovića...

Pozivamo sve zainteresirane da dođu u četvrtak 25. svibnja u 19.00 u kino dvoranu Kino kluba Zagreb na potpuno neobavezno uvodno predavanje. Sve dodatne informacije se mogu dobiti na tel. 091/559-26-17. ili na www.kkz.hr

kkz.hr

Komentari

Nema komentara.