Filmska radionica u KKZ-u - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Filmska radionica u KKZ-u

Filmska radionica u KKZ-u

Danas, ponedjeljak 02. 05. u 19.00, u projekcijskoj dvorani KKZ-a na Trgu žrtava fašizma 14. održati će se uvodno predavanje. Zainteresirani? Detalji u nastavku!

filmski.net 02.05.2005 0 komentara

Filmska radionica u KKZ-u

Već tradicionalna filmska radionica scenarija, režije, kamere, rasvjete i montaže održava se deset godina i okuplja polaznike kojima je ovo prvi ozbiljniji susret s procesom nastanka filmskog djela. Radionicu podijeljenu u tri skupine predavanja vode filmski profesionalci koji tijekom mjesec i pol dana polaznike podijeljene u primjerene skupine poučavaju razvoju filma od ideje do premijere.

Predavanja iz scenarija i režije drži jedan od nadarenijih hrvatskih redatelja mlađe generacije Zvonimir Jurić ('Nebo iznad Osijeka', 'Onaj koji će ostati neprimijećen', 'Seks, piće&krvoproliće'). Vedran Šamanović, direktor fotografije filma 'Oprosti za kung fu', predaje u dijelu radionice u kojem se polaznici upoznaju s tehnikom filmskog snimanja i radu s filmskom rasvjetom, dok posljednji segment radionice, filmsku montažu, vodi filmski montažer Staša Čelan.

Po završetku radionice polaznici pristupaju komisijskom ispitu polaganjem kojeg postaju članovi Kino kluba Zagreb, što podrazumijeva mogućnost korištenja svih produkcijskih kapaciteta ove najstarije neprofesijske produkcijske kuće u ovom dijelu Europe.

Detaljnije informacije o Radionici scenarija, režije, kamere, rasvjete i montaže potražite:
Ljubo Zdjelarević 091/893-8841
Svakim radnim danom od 10.00 do 14.00 - 01 4612-542
www.kkz.hr.

Komentari

Nema komentara.