Nova radionica Kino kluba Zagreb - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Nova radionica Kino kluba Zagreb

Nova radionica Kino kluba Zagreb

Prva ovogodišnja radionica scenarija, režije, kamere, rasvjete i montaže samo što nije započela. Svi wannabe filmaši ovo je vijest za vas!

h.p. 21.01.2005 0 komentara

Nova radionica Kino kluba Zagreb

Tradicija se ne prekida. Desetu godinu za redom Kino klub 'Zagreb' održava svoju filmsku školu. Tijekom mjesec i pol dana pretresti će se sve teme i momenti nastanka jednog filma, od njegovog idejnog početka pa sve do večeri prije premijere. Radionica će biti podijeljena u tri skupine koje će voditi tri ugledna predavača: montažer Staša Čelan (Život na svježem zraku), snimatelj Vedran Šamanović i režiser Ognjen Sviličić. Posljednja dvojica potpisuju 'Oprosti za kung fu' (kojeg uskoro očekuje i gostovanje na Berlinaleu, no o tome već sve znate) i to im je najbolja preporuka.

Za ponedjeljak 31. siječnja (Trg žrtava fašizma 14) predviđeno je uvodno predavanje na kojem će se svi zainteresirani podrobnije upoznati s programom radionice. Za kraj smo ostavili izvod iz obavijesti Kino kluba:

'Po završetku radionice polaznici pristupaju komisijskom ispitu polaganjem kojeg postaju članovi Kino kluba 'Zagreb', što podrazumijeva mogućnost korištenja svih produkcijskih kapaciteta ove najstarije neprofesijske produkcijske kuće u ovom dijelu Europe.' Zvuči primamljivo, zar ne? Dodatne informacije čekaju iza brojeva telefona 01/4612-542 ili 098/673-172. Cijena radionice jest 800 kuna.

Komentari

Nema komentara.