Poslastice s onedotzero08 No2 - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Poslastice s onedotzero08 No2

Poslastice s onedotzero08 No2

Najavili smo vam da će još par filmova sa ovogodišnjeg onedotzeroa biti dostupno online. Kako volimo ispunjavati obećanja, ukratko ih predstavljamo,

11.06.2004 0 komentara

Poslastice s onedotzero08 No2

Precursor studio Obožavaju grafiku sa velikim O. Radi se o malom studiju iz Londona koji rade na osobnim projektima u kojima razvijaju nove tehnike koje onda uglavljuju u razne naručene projekte. Specijalnost im je bogata, primamljiva grafika, što pokazuje i ?Quietus? (naslovna fotografija), rad specijalno napravljen za Onedotzero08. U Quietusu možete pogledati cijeli ciklus razvoja oganotehničkih organizama,  dakle kako precursovci vide razvoj umjetne inteligencije sa soundtrackom techno DJ Si Begga koja upotpunjuje doživljaj.

'What Barry Says'

?What Barry Says?, rad Simon Robsona, prikazuje oštru kritiku američke vanjske politike redateljevog lijevo nastrojenog hippy prijatelja iz puba, Barryja. Robinson odlično interpretira Barryjev monolog koristeći se ikonografskim stilom u prikazu ratnih pamfleta i grafita. 'Što Barry govori' možete pogledati i poslušati ovdje.

'Violence'

Treći rad koji se može pogledati na BBCjevim stranicama je živopisni ?Violence? Rex Crowleja u kojem nas hrvač Chad Montreaux upoznaje sa svijetom nasilja. Ovaj flash uradak prikazuje tamnu stranu čovječanstva kako je vidi trenutni dizajner video igara u Lionhead Studiju. Inače, na svježim stranicama (ovo je tako 4. inkarnacija njegovog sajta) Rex Crowleja možete pogledati dosta njegovih radova. Bivši Crowleyevi klijenti bili su Virgin Records, Proctor and Gamble, The Suit Company Japan i mnogi drugi. Radišan i originalan tip u svakom slučaju.

'A Friend I Know?

Dok je studirao u Londonu Yi Bi Hu, inače iz Šangaja, napravio je kratki film naziva ?A Friend I Know?, priču o čovjeku s vučjom glavom koji je bezopasan i u svemu drugom običan, ali zbog svog izgleda od društva osuđen na bezuvjetnu propast. Zanimljivu priču pogledajte ovdje.

'RND#00 Safety Procedures?

Richard Fenwick je osoba koja u svom opisu navodi ?30-godišnji Britanac traži interesantan, sexy posao sa sličnomišljenicima. Pogledati moj sajt, prošle radove i interese prije nego se javite?. Ovdje možete vidjeti radove ovog razigranog umjetnika. Njegov rad 'RND#00 Safety Procedures?, specijalno rađen za ovogodišnju onedotzero reviju je 20. film u RND seriji, koja istražuje čovjekovo zadovoljstvo i reakcije na moderan život i tehnologiju koja ga okružuje. Ovaj put usredotočuje se na apsurdnost sigurnosnih mjera u avionu.

Komentari

Nema komentara.