Cate Blanchett rodila sina - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Cate Blanchett rodila sina

Cate Blanchett rodila sina

Glasnogovornica Cate Blanchett šturo je izvijestila novinare da je 34-godišnja glumica prošli petak po drugi put postala mama.

27.04.2004 0 komentara

Cate Blanchett rodila sina

Reuters je objavio da je australska glumica u Londonu rodila  sina, Romana Roberta. To je drugo dijete kojeg je rodila u braku sa scenaristom Andrewom Uptonom za kojeg je udana od 1997. godine.

Njihov prvi sin, Dashiell John Upton, rođen je u prosincu 2001. godine. Dashiell je dobio ime po spisatelju Dashiellu Hammettu prema čijem je klasičnom kriminalističkom romanu 'Malteški sokol' 1941. snimljen istoimeni film s Humphreyem Bogartom u glavnoj ulozi.

Cate Blanchett bila je 1998. godine nominirana za Oscara za svoju ulogu britanske kraljice iz 16. stoljeća u povijesnom filmu 'Elizabeth'. Njeni ostali najpoznatiji filmovi su 'Talentirani gospodin Ripley', trilogija o Gospodarima prstenova, triler 'Nestale' i komedija 'Banditi'. U nadolazećem 'Aviatoru' redatelja Martina Scorsesea portretirati će karzimatičnu glumačku legendu, Katharine Hepburn.

Cate je u najnovijem filmu redatelja Mikea Nicholsa 'Closer' (o kojem smo već pisali) imati glavnu žensku ulogu, ali je zbog trudnoće odustala od snimanja. Zamijenila ju je Julia Roberts.

Komentari

Nema komentara.