Kad se zoveš David Fincher - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kad se zoveš David Fincher

Kad se zoveš David Fincher

…u filmu ti glumi stari frend Pitt i Oscarovka Cate Blanchett, a scenarij ti piše Roth iz 'Forrest Gumpa'. Dame i gospodo – Benjamin Button kreće u akciju!

m.n. 04.05.2005 0 komentara

Kad se zoveš David Fincher

Nakon podulje pauze, David Ficher u zadnje vrijeme jednostavno ne prestaje puniti novinske stupce. Osim što je osigurao pristojan cast za film 'Zodiac', uz kratku priču F. Scott Fitzgeralda, koju je dobio teškom mukom, privezao je VELIKA imena.

'The Curious Case of Benjamin Button' je osim već postojeće intrigantne priče, dobio dva velika protagonista – Cate Blanchett i Brada Pitta koji je s Fincherom odradio već dva filma za koje mnogi tvrde da su mu i najuspješniji ('Se7en', 'Fight Club').

Kao što već znate, priča koju je adaptirao Eric Roth, prati Benjamina Buttona koji svoj život proživljava unatrag, od starosti prema mladosti, no nevolja nastane kada se u pedesetoj zagleda u tridesetogodišnjakinju. Oboje imaju istu količinu životnog iskustva, no bed je u tome što je razlika između njih ipak punih dvadeset godina.

Prema svemu sudeći, Pitt i Blanchettova trebali bi glumiti upravo navedeni par, a možemo se pouzdati da će Fincher dobrano iskoristiti i najminucioznije detalje nadrealne priče. Za producentski su dio posla zaduženi Kathleen Kenedy i Frank Marshall, a datum snimanja još nije objavljen, budući da gospoda glumci još imaju nekog posla prije toga (Pitta čekaju filmovi 'Babel' te 'Chad Schmidt' dok je Blanchettova prihvatila ulogu u 'The Good German').
Komentari

Nema komentara.