Zašto se Del Toro boji Meksika - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Zašto se Del Toro boji Meksika

Zašto se Del Toro boji Meksika

Poznati redatelj ne snima u svojoj domovini jer su mu tamo oteli oca, ali članovi obitelji poznatih glumaca nisu ništa sigurniji ni u Americi.

s.p. 12.12.2008 0 komentara

Zašto se Del Toro boji Meksika

Redatelj Guillermo Del Toro objavio je da je malo vjerojatno da će opet snimati u svom Meksiku jer se tamo boji za sigurnost. Prije deset godina njegov otac je tamo otet, a i nakon oslobađanja nastavio je primati prijetnje smrću. Del Toro je lokalnim novinama izjavio da je tužan što možda nikad više neće snimati na meksičkim ulicama, ali podsjeća da ni u slučaju otmice njegovog oca nisu bili uhićeni svi koji su bili umješani.

Zbog toga se Del Toro nalazi u svojevrsnom egzilu, a trenutno živi u Novom Zelandu, gdje će nekoliko godina raditi na 'Hobitu'. Meksiko inače ima jednu od najvećih stopa otmica na svijetu, a iako se vlasti hvale smanjivanjem tog broja, kritičari ističu da se sve otmice ni ne prijavljuju policiji.

No, nije sve tako crno samo u Meksiku, nisu sigurne ni obitelji holivudskih zvijezda u 'sigurnijoj' Americi. Sestra Macaulaya Culkina, 29-godišnja Dakota, poginula je dok je jednostavno prelazila ulicu. Neoprezno je prelazila preko ceste u Los Angelesu, a onda je na nju naletio auto i nanio joj teške ozljede glave zbog kojih je preminula sljedeći dan. Policija je utrdila da je riječ o nesreći, vozač nije bio pijan niti je prekršio neke propise. Prošlog tjedna je krajnje glupo poginuo i brat glumca Marka Ruffala, Scott, koji se neoprezno igrao pištoljem, vikao 'Ruski rulet' i zatim se slučajno ustrijelio u glavu. Prije toga ubijeno je i nekoliko članova obitelji Jennifer Hudson, tako da moramo poručiti Del Toru: 'Ni u susjedstvu nije ništa sigurnije!'

Komentari

Nema komentara.