'Hobit' kao trilogija? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      'Hobit' kao trilogija?

'Hobit' kao trilogija?

Već dugo nismo čuli nikakve vijesti iz Međuzemlja, a sad javljaju da navodno postoji i treći Hobit. Koji nije Harry Potter.

z.m. 19.08.2009 0 komentara

'Hobit' kao trilogija?

Internetom se brzinom munje proširila vijest s bloga MarketSaw, koji se inače bavi 3D tehnologijom. Oni naime imaju 'pouzdani izvor' na setu 'Hobita' koji je izjavio: 'Čujem, ali zasada se radi samo o špekulaciji, da će biti tri filma... Čuo sam to od mnogo ljudi i vidio stvari koje bi mogle ići tome u prilog: Del Toro se bavi Hobbitom, a Jackson radi na prijelomnom projektu.'

Već smo javili da će se ekranizacija 'Hobita' razvući na dva filma i to kako bi se u priču uklopili elementi iz Tolkienovih opsežnih dopuna 'Gospodara prstenova' i 'Silmarilliona'. Ako je za vjerovati ovoj polu-vijesti, treći film uklopio bi se između predviđena dva i služio bi kao  kao svojevrsni most između 'Gospodara prstenova' i 'Hobita'. Taj prijelomni film režirao bi Peter Jackson, dok na ova druga dva Hobita radi Guillermo DelToro. Također, 'pouzdani izvor' sa MarketSaw-a javlja da je Jackson više sklon 3D tehnologiji, dok se Del Toro suzdržava od tih tehnoloških novotarija.

Špekulacije i tračevi vrte se i oko glumaca koji će utjeloviti likove iz Hobita pa smo tako ovih dana saznali da Bilba Bagginsa posve sigurno neće glumiti Daniel Radcliffe. Njemu je nakon Harrya Pottera dosta fantastičnih filmova pa kaže da se želi posvetiti dramskim ulogama: 'Što god bio moj slijedeći projekt, mislim da u njemu neće biti nikakvih čarobnjaka!'. Po njemu je idealan izbor za ulogu Bilba James McAvoy, što smatra i većina fanova 'Hobita', ali i velik dio filmskog svijeta.

Komentari

Nema komentara.