Klingonska  Kama Sutra - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Klingonska Kama Sutra

Klingonska Kama Sutra

Kako uzbuditi Klingonce, kako su oblikovani njihovi spolni organi i što vam može spasiti život nađete li se u seksualnom klinču s Klingonkom...

z.m. 28.09.2007 1 komentara

Klingonska  Kama Sutra

Spiletta 42 pseudonim je autora (ili autorice?) koji je očito ima puno slobodnog vremena i još više mašte. Na svojoj Internet stranici objavio je tekst 'Klingonski seksualni priručnik' u kojem kroz priču o zbližavanju Toma Parisa i B'Elane Torres daje savjete za seksualni (su)život s Klingoncima. Nećemo objašnjavati tko su B'Elana i Tom, jer ako niste Trekkie, onda ovo čitate samo zbog seksa, a u tom slučaju - sram vas bilo!

Zapravo, 'Klingonski seksualni priručnik' je urnebesno zabavan i samo onima koji su pogledali tek nekoliko epizoda Star Treka. U dvanaest točaka saznate manje više sve što vam je potrebno za interstelarno galebarenje Klingonaca i Klingonki. Prije nego vam ih ukratko predstavimo – UPOZORENJE: prakticiranje klingonskog seksa potencijalno je opasno za ljude! Ovaj Priručnik je plod mašte i nije namijenjen liječenju nikakvih tegoba, a nije ga odobrilo ni Ministarstvo zdravstva. I zato ne isprobavajte to kod kuće!

1.) tIhIngan maH! - Mi smo Klingonci!
Klingoncima je ratovanje i vođenje ljubavi vrlo slično. Nema mjesta sramu i skromnosti ni ograničenjima. Zato ne gasite svjetlo ili palite svijeće. Divite se tijelu partnera, Klingonke očekuju od muškarca da radosno riče kada u otkriju svoje spolne organe, koji su kod oba spola oko 30% veći od ljudskih. Prljave priče su dobrodošle.
2.) bomDI' 'Iwwij qaqaw. - Pamtit ću te kad mi krv propjeva.
Poezija je vrlo važna u procesu snubljenja. Pripremite najmanje 12 pjesama, ali recitirajte s oprezom. Klingonke će vas gađati teškim predmetima. Kad je spremna na parenje zaskočit će vas i ugristi za lice.
3.) yIn DayajmeH 'oy' yISIQ - Da bi razumjeli život moramo trpjeti bol.
Klingoncima je bol test duhovnosti, a može biti i slablje života. Ugrizi su važan dio seksualnosti, a slomljena ključna kost prve bračne noći smatra se blagoslovom braka. NIKAD ne grizite testise! Oni su izvor života i mora se s njima postupati nježno.
4.) vay' DalarghDI' yIqaw - Zapamtite miris.
Klingonci imaju vrlo razvijen osjet mirisa i smatraju uvredljivim ako netko prikriva svoje tjelesne mirise. Klingonac će prvo onjušiti potencijalnu družicu, ne približavajte mu se ako nosite parfem ili dezodorans jer će smatrati da ste nepošteni.
5.) jach SuvwI' 'e' yIQoy! – Čuj ratnika kako riče!
Klingonci su vrlo glasni u trenucima strasti. Derite se s njima, nemojte potiho stenjati.
6.) QongDaqDaq Qotbe' tIhInganpu' – Klingonci ne leže u krevetu.
Njima je vođenje ljubavi tjelesna aktivost, često kobna za namještaj. Zato nemaju fini porculan na policama.
7.) 'oy'be'lu'chugh Qapbe'lu'. - Bez muke nema nauke.
Klingonci su izdržljiviji od ljudi. Klingonke od svojih partnera očekuju veliku izdržljivost.
8.) bISovbejbe'DI' tImer – S iznenađenjem ne možete pogriješiti.
Ne držite se uvijek ustaljenog rasporeda, budite kreativni. Klingonci brzo i često mijenjaju poze i podjednako preuzimaju inicijativu – sve ostalo smatra se perverznim. Oboje vole zgrabiti partnera za zglobove, ali im nikada nemojte predložiti vezivanje. Zabluda da vole grubi seks i dominaciju dovela je do mnogih osobnih i političkih konflikata u povijesti.
9.) DujIIj yIvoq – Vjerujete instinktima.
Ona će vam dati do znanja što i kako želi. Klingonke imaju jednu veliku prednost nad običnim ženama – nikad vam neće odglumiti orgazam.
10.) yIQeqQo' neH. DoS yIqIp! – Nemojte samo ciljati, pogodite metu!
Nalaženje G-točke je prioritet. Srećom na istom je mjestu kao i kod ljudske vrste.
11.) tIqDaq HoSna' tu'lu' – Prava snaga leži u srcu.
Ako zaista volite svog partnera/icu i zaista ga/je želite zadovoljiti - sve će ostalo nekako sjesti na svje mjesto.
12.) wa' DoS neH yIbuS. – Usmjerite se samo na jedan cilj.
Ovaj savjet vam može spasiti život. Zadnja stvar koju si želite u životu je ljubomorna Klingonka. U cijeloj galaksiji poznate su po svojoj nagloj naravi, a budete li se istovremeno udvarali nekoliko njih mogli biste lako čuti - Heghlu'meH QaQ jajvam ili 'Dobar je dan za umiranje'.

Komentari
A: ArcMihael 11.11.2007 Pogledaj profil

Pozdrav i ja sam jedan od mnogih zaljubljenika u Star Trek ali me iznenađuje tvoje toliko znanje o klioncima!