George Clooney ljubi Ellen Barkin?! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      George Clooney ljubi Ellen Barkin?!

George Clooney ljubi Ellen Barkin?!

Georgeova nova ljubav je ljepotica, ali ne mlada i zategnuta, već dama u najboljim godinama - Ellen Barkin.

p.h. 01.09.2006 0 komentara

George Clooney ljubi Ellen Barkin?!

Iako je dosad za svoje partnerice birao uglavnom one mlađe od sebe, George Clooney je izgleda promijenio ploču i zagledao se u glamuroznu damu srednjih godina. Vječni neženja (45) lud je za Ellen Barkin ('Palindrom', 'Mrzi me'), 52godišnjom glumicom i majkom dvoje djece.

Clooney je navodno pao na čari zrele glumice nakon vrlo stimulativnog razgovora na lasvegaskom setu snimanja filma 'Oceanovih 13' u kojem je Barkin glumi Tess Ocean. Od tog dana George i Ellen su nerazdvojni, a dane provode jureći na njegovom superbrzom motoru. Nedavno su viđeni kako zajedno odlaze u cirkus, a potom zagrljeni u Clooneyev hotelski apartman. Clooneya je u ožujku nogirala Christa Allen, a Barkinici je početkom godine suprug Ron Perelman, multimilijarder i vlasnik Revlona, uputio zahtjev za razvod braka. Spekulira se da je zvijezda 'Mora ljubavi' iz tog braka ušićarila 10 mil. $.

Brad Pitt, Clooneyev prijatelj i partner iz 'Oceanovih 13' izjavio je kako se kemija između seksi Clooneya i Barkinice može rezati nožem, te kako su se Barkin i Angelina Jolie već upoznale, pa sad svi četvero planiraju double date.

 

Komentari

Nema komentara.