Clooneyeva jaja - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Clooneyeva jaja

Clooneyeva jaja

Dragi Mataniću, kad ti Pavičić sljedeći put popljuje film, oblijepi mu cijelu kuću jajima! Ako pomaže prođi Clooneyevih filmova, što ne bi i tvojima!

p.h. 24.05.2006 0 komentara

Clooneyeva jaja

Ako mislite da je potrebno puno truda i muke da se napravi kvalitetan film, prevarili ste se. Prvo i osnovno pravilo jest nabaviti popis svih kritičara, a posebno onih koji su se o vašem zadnjem filmu izjasnili negativno i ako ste dovoljno muževni, izmlatiti ih, ili im, ako ste slabić, bombardirati kuće jajima.

Evo, pogledajte kako Kenneth Turan, kritičko oko LA Timesa, u posljednje vrijeme nešto obožava filmove Georgea Clooneya. Mnogi misle da je razlog takvom blagoglagoljenju mali trik kojim se Clooney poslužio prije četiri godine kako bi izrazio ljutnju zbog kritičarevog neobjektivnog ocjenjivanja njegovih filmova, javlja New York Post.

Te 2002. godine, Turan je dao negativnu kritiku 'Ispovijedima opasnog uma' ocijenivši Clooneyevu glumu robotskom. Pročitavši kritiku, vragolasti George je nakon cjelonoćnog opijanja nagovorio grupu svojih prijatelja da zajedno s njim izbombardiraju Turanovu kuću jajima. Turan se probudio u smrdljivom neredu i bio prilično uzrujan, a s obzirom da se Clooney naširoko i nadugačko hvalio svojim podvigom, kritičaru nije trebalo dugo da zbroji dva i dva, pa je sumnje iznio u jednom radijskom intervjuu.

Glumac/redatelj je, čuvši za optužbe poslao pismo uredniku LA Timesa jasno mu razloživši da osoba koji širi nedokazane tvrdnje o njemu ne bi trebala ocjenjivati njegove filmove. Turan je nakon incidenta naglo promijenio ploču. Od tad, pa do dana današnjeg baš svaki mu se Clooneyev film neizmjerno svidio, pa donosimo 2 izvatka iz Kennethovih najžešćih poljubaca Georgeu:

'Syriana': 'Intrigantna saga o naftnim ratovima koja se ispod vela holivudske zabave dotiče ozbiljnih problema'.

'Laku noć. I sretno': 'Iznad kakofonije masa, jedan se hrabri glas zauzeo za pravu stvar, bio je to glas Edwarda R. Murrowa. Ovaj film je napravljen njemu u čast.'

Komentari

Nema komentara.