Koliko prstiju vidiš na slici? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Koliko prstiju vidiš na slici?

Koliko prstiju vidiš na slici?

Jen, dva, tri, četri, pet...ŠEST! Džizus, pa to je ljudska noga sa šest prstiju! Ne vjerujem! Halle Berryima nožica, kažeš?!?

filmski.net 07.12.2005 0 komentara

Koliko prstiju vidiš na slici?

-Daj me nemoj! Pa kako to do sad niko nije skužio!? E, tako ti je i moj tata imo frenda, koji je imo šest prstiju na ruci, al' kak je onda bilo puno djece, niko nije ni gled'o, pa su mu skužili kad je već bilo kasno za operirat. A bilo je kasno i da krene svirat klavir. Bio bi neviđeni virtuoz! Al' ona je ipak filmska zvijezda, pa slikala se bosa već miljon puta!

-Aaa, evo ti slika, pa ti opet broji!

-A je, stvarno šest. Pa je luda, kad već zna da je jadna tako deformirana, šta to bar ne sakrije? Šta je obula te japanke, pa ima valjda cipela! Nije isto kad te ljudi gledaju ko najzgodniju žensku, il' kad te gledaju ko mutanta, božeprosti.

-Možda da se lakše uživi u ulogu mutanta, jer stiže treći nastavak X-mena.

-Ma, daj da malo bolje vidim. Možda to nije baš pravi prst... Ma budalo, kakav prst, to ti se čini samo na prvi pogled! To ti meni izgleda ko neki žulj, ili upala,.. kurje oko nije... A, to ti je samo neka ružna izraslina!

-Nije Halle Berry ružna! Jel' imaš ti oči? Da je ružna, ne bi je zvao Mario Testino da mu bude model u novoj kampanji za Versace!

-A i ona će reklamirati Versace?! A šta su se sve te glumice dale u reklame... Kim Basinger će Pradu, Uma Thurman već reklamira sve živo osim praška za šareni veš, Catherine Zeta i Gwyneth kozmetiku, Brad Pitt pivu... Valjda im ovi daju bolesno masnu lovu, pa ne mogu odolit.

-Ma, to ti je malo i stvar prestiža, bar kad je Versace u pitanju. Već su bile i Madonna i Demi Moore.

-He, he, izgleda da Versace voli malo starije, a?

-Ma ne, nego firmu vodi sestra Donatella, a ona je malo starija, pa valjda oće dati priliku svojim vršnjakinjama da pokažu kako još nisu za bacit. A dobri su komadi, što jest-jest. Kažu da je Halle ispala k'o anđeo na slikama. Znaš ono, glamurozno, ventilator u facu, pa kosa leti okolo i te fore...

-Valjda neće reklamirat sandale s onakvim nogama?!? Imaju oni alate da to sakriju, pa da sve bude picikato.

-A zašto kažeš da je Brad Pitt glumica?

-A dobro, ajde sad i ti cjepidlačiš i hvataš me za svaku! Al' kad već pitaš...

Komentari

Nema komentara.