Traileri: komada tri - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Traileri: komada tri

Traileri: komada tri

Po vašim željama i samo za vaše oči: akcijska Milla Jovovich u 'Resident Evilu', plačljiva Halle Berry u drami i – gola Angelina Jolie u legendi.

s.p. 31.07.2007 0 komentara

Traileri: komada tri

Milla Jovovich nikako da se riješi zombija, već ih je pokušala uništiti u dva 'Resident Evil' filma, ali oni stalno dolaze po još. 'Resident Evil: Extinction' režirao je Russell Mulcahy ('Highlander'), poznat po spotovskom snimanju filmova, a u ovakvom tipu filmova to i nije neki nedostatak. Zadnji film iz trilogije nastavlja priču prethodnog filma, i opet prati sukob Umbrella korporacije i hrabre Alice (Milla Jovovich). Zločesta korporacija pokušava iskoristiti opasni virus koji je gotovo istrijebio ljudsku rasu i doći do Alice, koko bi mogli proizvesti uspješan serum. Alice se prvo skriva u pustinji Nevade, a zatim udružuje sa svojim prijateljima i uzvraća udarac. Koliko žestoko i krvavo, pogledajte ovdje. 


'Resident Evil: Extinction', r: Russell Mulcahy, trailer

Za razliku od nabrijane Mille Jovovich, Halle Berry se nakon propasti Catwoman odrekla tučnjave i okrenula dramskim, emocionalnim ulogama. 'Things We Lost In The Fire' je priča o udovici (Halle Berry) koja se oporavlja od iznenadne smrti svoga supruga. Odlučuje pomoći Samu (Benicio Del Toro), najboljem prijatelju svog pokojnog supruga, i poziva ga da živi s njom i njezino dvoje djece. Dok rješava svoje probleme, Sam ujedno pomaže i obitelji da prebrodi veliki gubitak... Dirljivu priču režirala je danska redateljica Susanne Bier, a iza filma u ulozi producenta stoji i redatelj Sam Mendes ('Gušteri'). Uz Halle i Benicia, u filmu se pojavljuju i David Duchovny i Alison Lohman, a da li će i vas sve to dirnuti u srce provjerite u traileru. 


'Things We Lost In The Fire', r: Susanne Bier, trailer 

Treći, možda i najveći komad od svih glumica u ovom tekstu je, dakako, Angelina Jolie. U 'Beowulfu' Roberta Zemeckisa odglumila je svoju ulogu, kao i ostatak ekipe, obučena u rastezljivo odijelo prekrivena senzorima koje je prenosilo njezine pokrete direktno u računalo, na dodatnu obradu. Tako je pitanje da li Angie više sinkronizira ovaj animirani film, ili više 'glumi', odnosno nastupa u ovoj ulozi. Angie inače igra opasnu, ali strašno zavodljivu majku demona Grendela koji se bori s glavnim junakom epske priče - Beowulfom u tumačenju Raya Winstonea. Angelina dovodi našeg junaka u strašno iskušenje, te se, strateški pokrivena ili ne, u filmu, ali i jednom od trailera pojavljuje - gola.

I dok Amerikanci u svom traileru skrivaju ono zbog čega i najveći junaci padaju na koljena, poster /NASLOVNA/ i međunarodni trailer draškaju maštu gledateljstva, pa ne sumnjamo da će odjednom i ekranizacija jednog epa iz lektire postati jako popularna. Ako nekog zanima i ostatak ekipe, neka zna da je i casting mitskih proporcija - nude se veliki Anthony Hopkins i John Malkovich, plus Robin Wright Penn i Alison Lohman. Njih i (polu)golu Angelinu pogledajte ovdje, u necenzuriranom izdanju. 


'Beowulf', r: Robert Zemeckis, (necenzurirani) trailer
Komentari

Nema komentara.