Konačno pozitivac! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Konačno pozitivac!

Konačno pozitivac!

Hura, bravo, tako je ;) Polanskijev Roman zaslužio je nakon svih životnih brodoloma uknjižiti i jedan plus. Dobio je parnicu i 50 tisuća funti od Vanity Faira.

m.n. 24.07.2005 0 komentara

Konačno pozitivac!

Naš je stari frend Roman, tipus kojeg smo u zadnje vrijeme pratili usporedo sa svjetskom javnošću, dobio sudsku svjedodžbu da širokom ljudstvu bez blama može pogledati u lice. Mučna parnica u kojoj je nestašnom redatelju obraz svjetlala i Mia Farrow završila je sretno i u njegovu korist.

Prema službenim organima, Polanski nije na putu za groblje (na kojem je pokapao svoju ubijenu i trudnu ženu Sharon Tate) zavađao nikakve švedske flundre kako je to insinuirao Vanity Fair.

Iako je mišljenja da je cijeli turobni proces prešao mjeru dobrog ukusa, Polanski nije mogao sakriti da ga pečat cijenjenog suda vrlo veseli: ‘Tri su godine mog života bile u znaku tog teksta. Pune sam tri godine ponovno proživljavao smrt svoje žene, nerođenog djeteta i prijatelja’. Urednik Vanity Faira, Graydon Carter, je pokušao nakon odluke pljuvati po činjenici da Polo svjedoči preko video veze, a kleo se nešto i na svoju djecu (ima 12-godišnju kćer za koju se boji likova poput Romana).

Ako i sve peripetije ostavimo po strani, u oči nas bode stravična statistika – sudski se troškovi procjenjuju na 1.5 milijuna funti (!!!), a svjedočenje preko video veze koje je dragom Romanu bilo presedan moglo bi i za ostalu ekipu otvoriti vrata.
Komentari

Nema komentara.