Aniston&Vaughn pipkaju se na plaži... - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Aniston&Vaughn pipkaju se na plaži...

Aniston&Vaughn pipkaju se na plaži...

...ali ne zapravo nego samo zato jer ona inače pipka sve oko sebe. Zvuči van glupo? U pravu ste! Prijateljica i dugonja u ljubavnom klinču - prilažemo fotke.

m.n. 27.06.2005 0 komentara

Aniston&Vaughn pipkaju se na plaži...

Dok su mediji divljali, a Brad se igrao sa sinčićem Angeline Jolie, drpajući je usputno ili ne, friška singlica, Jennifer Aniston bacila se na posao, ostajući izvan dosega znatiželjnika. Posao se simbolično zove 'The Break Up', a ako ćemo vjerovati promoćurnim Britancima iz Daily Expressa, nije riječ o crnjaku kako bismo mogli naslutiti iz naslova.

Naime, mada, iako - spomenuti su otočani gospicu Aniston snimili in flagranti s visokim gospodinom uz kojeg smo već mogli vidjeti njezino ime. Obgrlio ju je glavom, bradom i rukama Vince Vaughn s kojim Jennifer snima gore navedeni film, no ako bolje škicnete fotke, čini se da se ovo dvoje više šlataju nego pak uvježbavaju lajne.

Okretna je Anistonica odmah ušutkala medije: 'Nema nikakvih romantičnih interesa. Njih su dvoje samo dobri prijatelji. Tabloidi su je toliko željni vidjeti u nečijem zagrljaju da su skloni skočiti i na najmanji hint', objasnio je njezin glasnogovornik Stephen Huvane, a kad su ga pitali da objasni prilično intimne dodire, dodao je: 'Ona stalno sve grli'.

Enivej, netko sa seta je za medije prokomentirao da nepotvrđeni par zaista uživa u zajedničkom vremenu, a navodno se često razdragano smiju i prilično puno dirkaju. Možda su čuli da djeluje kurativno. Nakon prekida, mislimo. A ako baš i moramo imati nekakvo mišljenje o celebrity vezama, ovo nam dvoje djeluje toliko nespretno da su i simpatični ;)

On sav zaštitnički raspoložen, izložio miške i nikome je ne da, ona opuštena do ...., škakljika ga po kvadricepsima. Imam i ja gooomilu ovakvih fotki s 'prijateljima', a i vi zasigurno...

Komentari

Nema komentara.